Beoordelingen van Creta Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Sandra
23 juni 2022

De souvlaki was iets aan de droge kant. Verder alles heerlijk

Hilde Van Brecht
20 juni 2022

Ik bestel hier regelmatig. Kwaliteit is constant en heel goed. Vers, pita of friet is altijd vers en knapperig. Favoriet.

Jenneke
19 juni 2022

Heerlijke Griekse mixed grill! Op tijd bezorgd, alles aanwezig. Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holtkamp
15 juni 2022

Prima portie lekker groot

Maureen
12 juni 2022

Heerlijk, wij wanen ons altijd even op Kreta!

Hans Ligterink
11 juni 2022

Snelle levering, goed verzorgd, altijd warm, heerlijke schotels en pita broodjes. Royale porties. Reden voor ons om hier te bestellen.

Barry van Doorn
9 juni 2022

3 kwartier telaat voor de 2e keer

robert
9 juni 2022

Zoals altijd lekkere gyros. Ditmaal veel extra tzatziki besteld. Echter werd er i.p.v tzatziki knoflooksaus geleverd. Na hierover contact opgenomen te hebben duurde het echter 30 minuten voordat de gewenste saus werd geleverd. De bezorger was druk. De verassing was wel dat bij de nalevering heel veel saus en heel veel extra vlees werd gebracht. (dus vanavond nogmaals gyros) Uiteindelijk goed opgelost en nog steeds een tevreden klant.

Aldo Willebrands
7 juni 2022
Milco Numan
6 juni 2022

De porties zijn groot en het eten wordt goed verpakt, zodat het nog mooi op temperatuur is wanneer je thuiskomt. Prima gegeten!

Glenn de Groot
5 juni 2022

Helaas geen friet in de pita's? Bij de 1e bestelling wel, daarna niet meer. Jammer Verder wel weer goed!!

Heike
30 mei 2022

Prima en lekker eten! Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
26 mei 2022

Om 16 uur besteld om 1723 gebeld dat het binnen 15 minuten geleverd word. (Oorspronkelijke tijd 17 uur) en uiteindelijk om 1815 geleverd. Bezorger kon het huis ook niet vinden. Telefonisch werd er verteld dat er een extra voorgerecht geleverd zou worden als excuus wat er dus ook niet bij zat. Al met al een erg slechte ervaring.

Margreet Bokhorst
22 mei 2022

Het eten was erg lekker. Het werd wel een beetje vroeg bezorgd, de tafel was nog niet eens gedekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
22 mei 2022

Weinig op aan te merken. Mooi op tijd. Had wel iets meer groente en patatjes mogen zijn of doe er sowieso ook een pitabroodje bij. Verder prima en lekker gegeten

Marion
19 mei 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles top en bezorging op de minuut op tijd.

Aldo Willebrands
15 mei 2022

Snelle bezorging, eten zit allemaal goed verpakt is smaakvol en van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Remmé
15 mei 2022

Bezorging precies op tijd. Hoeveelheid zeer goed (veel), kwaliteit eten redelijk tot goed, minpunt(je): het eten was niet echt heet, tussen lauw en warm, daardoor was de satésaus bij de kipsaté wat dik en plakkerig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
14 mei 2022

Heerlijk gegeten en alles was ook nog lekker warm ;-))

Paul
9 mei 2022

Heerlijke mixed grill, mals en warm. Bezorging was op tijd (zondag Moederdag). We bestellen wel vaker, maar deze keer was het eten goed warm en op tijd. Ga zo door team Creta!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roberto Ebbenhorst
27 april 2022

Was heerlijk eten! Zeer vriendelijke mensen.

Anthonio
25 april 2022

Kreeg 1 persoon patat terwijl er 2 besteld waren. En dat het duurder is geworden maar ook gelijk minder krijgt. Is wel echt belachelijk. Dus bestel helaas niet snel meer bin creta. Door de prijzen praijzen zichzelf uit de markt. Want zo gaat niemand meer eten bestellen.

Reactie van Creta

Goede avond, Je hebt patat voor een persoon besteld en dit ook gekregen. Als u ons via whatsapp een berichtje stuurt sturen wij nog een foto met de bon waarop uw gegevens en uw bestelling staat. De prijzen zijn zowel in alle groothandels in heel Nederland omhoog gegaan evenals de benzine prijzen, producten en bezorgkosten. Als je de prijzen te hoog vind moet je inderdaad niet hier eten bestellen. Wij wensen jou alsnog een fijne avond. Groetjes, Team Creta

Anoniem
24 april 2022

Stop service

de Jong
22 april 2022
Maud
18 april 2022

Eerste kennismaking, smaakt naar meer ..

Reactie van Creta

Goede avond, Bedankt voor jouw reply! Wij hopen je de volgende weer te begroeten en uiteraard krijg je hier wat lekkers te drinken bij. Fijne avond! Groetjes, Team Creta

Denise
17 april 2022
Ronald
16 april 2022

Wederom heerlijk eten

Vasilakos
12 april 2022
Familie Taverne
12 april 2022

Wat een heerlijk gerechten. Het vlees is zalig, goed gekruid, de porties heel redelijk en we hebben genoten!

Patricia Brouwer-Isken
8 april 2022

Gewoon goed en weer smakelijk.

Reisig
7 april 2022
Maurien Van Der Meij
3 april 2022

Alles is heerlijk, vlees van de grill, verse producten, authentieke smaak.

Heidi van der Linden
2 april 2022
duijvelshoff
31 maart 2022

Kip was beetjr verbrand

Ruud
29 maart 2022

Bezorging op tijd ( dinsdag) eten, schotel 2 personen) goed warm, salade prima en veel patat

H. Jansen
20 maart 2022

Snel bezorgd, duidelijke tijdsindicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wielo
14 maart 2022

Was weer een topper het eten Giros met friet en spareribs zoet 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
13 maart 2022

Lekker eten en goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. Voormeulen
13 maart 2022

heerlijk gegeten aanrader

A
10 maart 2022
Beers
7 maart 2022

Het eten is altijd lekker bij restaurant Creta. Alleen jammer dat het eten niet meer zo warm was bij aankomst. Ik vermoed een dubbele bestelling waardoor onze bestelling als 2e werd bezorgd.

Alles was lekker. Echt heel erg lekker gyros Pita en kinderbox gyros. Een aanrader!
6 maart 2022
De Graaf
27 februari 2022

Voor de derde keer heerlijk gegeten. Kwaliteit is top en het wordt goed warm bezorgd. Het is jammer dat we dit keer 2 uur moesten wachten op ons eten, daar waar de bezorgtijd normaal een uur is. Maar het eten hier blijft een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo simon
27 februari 2022

Helaas was de hoeveelheid friet die we gekregen hebben niet voldoende voor 4 personen maar maximaal 3. Voor de rest was de smaak zoals altijd goed.

Jan Vermeijs
26 februari 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging liet lang op zich wachten, ruim 1,5 uur.

Linda F
24 februari 2022

De kipfilets waren weer heerlijk, het andere vlees was voor het eerst vrij droog.

Henkie
21 februari 2022

Snelle bezorging en alles nog goed warm. Lekker gegeten 👍

Edwin
20 februari 2022

Eerste keer hier besteld, was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Bezorging was goed op tijd.

Ronald
17 februari 2022

Goede kwaliteit en lekker eten. Bezorging is relatief snel.

Ton Daudeij
14 februari 2022

Heerlijk eten Was iets later dan gepland maar werd keurig gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeremy
13 februari 2022

Was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
13 februari 2022

Heerlijk eten, lekker warm en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
13 februari 2022

Echt lekker en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline van der boon
13 februari 2022

Het was weer heerlijk, op tijd bezorgd goed warm eten en echte griekse smaak.top

Ron van de Kletersteeg
13 februari 2022

Uitstekend eten en goede prijzen en service.

Debby Molenaar
10 februari 2022

Heerlijk eten. Makkelijk te bestellen via de website.

M
9 februari 2022

Snel geleverd. Patat niet slap. Vriendelijke bezorger. Zou wel handig zijn als uit de website ook nog blijkt dat het een restaurant is. Nu geeft de website alleen maar de indruk dat Creta alleen maar afhaal is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
8 februari 2022
Rob
5 februari 2022

Ik kan blijven schrijven maar na jaren bestellen bij Creta Aalsmeer wat super was nu naar Creta Hoofddorp en ook dat is super

Elise
5 februari 2022

We hadden extra tzatziki en knoflooksaus besteld en betaald maar niet gekregen. Gevraagd om patat zonder zout, werd geleverd met. Eten was goed maar dit was wel erg slordig.

BLUMY
4 februari 2022

Lekker eten. Op tijd bezorgd. We bestellen vaak.

Hans
29 januari 2022

Ruim aanbod op overzichtelijke site. Smakelijk eten en goede hoeveelheid.

Fish M
29 januari 2022

Sinds de opening ben ik (bijna) wekelijks bij Creta te vinden. Ik verheug me op de vrijdag want dan kan ik m’n favoriete Kapsalon halen. Ik ben ondanks de lockdown extra naar de vrijdag gaan uitkijken want ook mochten we niks, het eten op vrijdag maakt heel veel goed. Het is fijn dat alles weer een beetje open mag want dan kan ik een keer bij de heren aan tafel aanschuiven.

Maart
29 januari 2022
Linda
29 januari 2022
Dirk Jan Bak
27 januari 2022

Kan beter op tijd bezorgen, eten is heerlijk

Ron van de Kletersteeg
23 januari 2022

Uitstekend eten, goede service en v vriendelijk personeel.

Francis
22 januari 2022
Anthonio
21 januari 2022

Frikandel smaakte vies en patat was heel zout. Kipnugets prima en patatgyros goed en pita gyros ook goed. Maar de frikandel hebben we weg gegooid. En de kinder menu patat is half opgeten om dat het echt veelste zout was. Maar de gyros gebeuren is super en een aanrader.

Dimitra
21 januari 2022

uitmuntend

Sandra
20 januari 2022

Al meerdere keren besteld en altijd heerlijk gegeten!

miamihja
17 januari 2022

Uitstekende kwaliteit van alle gerechten, een uitstekende service van de employees van Creta Hoofddorp en alles werd warm klaargemaakt en wel in mijn bijzijn in tassen gedaan. Ook nog 2 flesjes Ouzo erbij gekregen. Creta Hoofddorp is een Topper, waar ik zeker nog een zal bestellen

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Daniel
17 januari 2022

Super lekker👍🏻🙃

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Bart
16 januari 2022
Annelies
16 januari 2022

Was lekker. Eten goed warm en op tijd bezorgd.

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Rien
16 januari 2022

Geweldig weer, snelle vriendelijke bezorging maar ook weer super van smaak, heet bezorgd en ruim voldoende, toppers deze heren en dames !!

C. Van Dijken Kleijwegt
14 januari 2022

Eten was verzorgd, lekker en belangrijk: WARM. Bezorger correct.

Maarten
13 januari 2022

Lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Schutte
12 januari 2022

Jammer dat er bij de pikilia geen warme hapjes bij zitten zoals gehaktballetjes in saus of gebakken fetakaas. Daardoor dit voorgerecht niet gekozen. Verder bestelden wij 6 extra tzatziki saus en kregen we 6 keer rode saus..,

René Buitelaar
11 januari 2022

Heerlijk eten en goed warm verpakt opgehaald, thuis dus ook nog warm. Vriendelijke bediening en op tijd met bestelling klaarzetten. Echt super mannen ga zo door, kan niet wachten tot het terras op mag.

Martijn Langeveld
10 januari 2022
Patrick Divendal
8 januari 2022

Super lekker, keurig op tijd! Echt aan te raden voor iedereen!

Jacqueline van der boon
8 januari 2022

Heerlijk eten,super warm bezorgd. Hier blijf ik wel bestellen. Aanrader voor goed Grieks eten

Trudie Dodemont
8 januari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. Wij zouden alleen de volgende keer een 2e sausje erbij bestellen. Vlotte vriendelijke bezorging.

Anne
5 januari 2022

Heerlijk gegrild vlees en goede bijgerechten. Vlees is heerlijk sappig, mals en absoluut niet droog. Was de tweede keer dat we bestelden bij Creta en we gaan dag vaker doen.

Daudeij
3 januari 2022

Bezorging kan wat beter, bijna 45 min te laat. Wel prima gecompenseerd. Het eten was heerlijk, was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 januari 2021
W. Schoo
31 december 2021
Reisig
29 december 2021
Paris
29 december 2021

Bestelling kwam keurig op tijd ,maaltijden waren goed verpakt en het smaakte heerlijk!

Leon van Elk
28 december 2021

Het was weer heerlijk. Prima kwaliteit, goed warm en op tijd bezorgd

Jur Noomen
26 december 2021

Vreindelijk personeel, top gegeten!

Petra
26 december 2021

Lekker gekruid, warm en vers. Leuke extra traktatie ivm kerst

Markus
26 december 2021

Bestelling was heerlijk en super vriendelijk

Irene
25 december 2021

Eerste kerstdag: Het eten was heerlijk, vlees heel mals, lekkere salades en een heerlijk toetje Een aanrader.

Natasja
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Kerstmenu vooraf besteld, netjes gebeld vooraf om te verifiëren of alles klopt. Stipt op tijd bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Milco Numan
25 december 2021

Eten was redelijk qua smaak, maar helaas al 20 minuten onderweg en dus niet heel warm meer: zonde.

Reisig
24 december 2021

Echt iedere keer weer heerlijk, echt een aanrader!

Alfred
24 december 2021

Eerste keer besteld en helemaal dikke prima. Lekker, warm en op tijd!! Bedankt!

Ineke
24 december 2021

Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Door de goede verpakking bleef het eten op temperatuur en konden we het warm opdienen. Voor herhaling vatbaar!

An Oniem
24 december 2021
Marinka
21 december 2021

Heerlijk gegeten veels te veel haha dus morgen eten we weer Grieks

Evert
19 december 2021

Heerlijk gegeten en ongeveer tien minuten eerder dan verwacht bezorgd. Alles lekker warm. Bedankt:)

Hannie Loosman
15 december 2021

Was goed warm, snel en lekker!!

Kees
13 december 2021

Lekker authentiek Grieks. Vooral zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
12 december 2021

Zalig eten, geen supermarktpita's maar lekker zacht&warm flatbread, telkens bezorgd binnen de aangegeven tijd. Wij zijn niet zulke thuisbezorgd klantjes maar dit is echt een aanrader. ga zo door!

Rene
9 december 2021

Netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Het eten was weer heerlijk. We hebben al meerdere keren besteld heel tevreden .

Guido van der Meer
7 december 2021
Yolanda Janssen
6 december 2021

Wat een heerlijke schotels maken jullie! Lekkere knapperige patat en de tzatziki is echt de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd. We bestellen zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam
6 december 2021

Smaakvolle gyros . Als het in plakjes gesneden was nog beter . Jammer van de friet in dezelfde bak als gyros . Zacht en zompig geworden . Beter dan de friet skippen of apart in open zakje meegeven . Sauzen hadden meer grote porties gemogen. Voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
4 december 2021

Het vlees was heerlijk maar de patat was koud en slap.

Xander
4 december 2021

Gewoon weer heerlijk gegeten thanks

Patrycja
3 december 2021

Altijd lekker

S
3 december 2021
Fam flojy
2 december 2021

Weer superlekker

Gen
1 december 2021

Het eten was weer top zoals we ook van Aalsmeer gewend waren! 1 ding uit de bestelling was vergeten. We probeerde jullie te bellen maar het is een ongeldig nummer helaas.

DBD-Express
29 november 2021

Wij hadden al een poos geen Grieks meer gegeten, en kwam middels de goede recenties via TripAdvisor uit bij Creta gevestigd te Hoofddorp. De website steekt goed in elkaar en is daarom door de keuze, overzichtelijkheid/(professionaliteit) èn nog eens 5% korting te geven bij online afhaal-bestellingen te plaatsen via hun eigen website, vanaf het eerste moment aantrekkelijk. Eenmaal daar aan aangekomen (ze belde mij tijdens het inparkeren vóór hun filiaal om te vragen wat de verwachte aankomsttijd was, zodat de bestelling warm en vers de deur uitgaat), was (vermoedelijk) de eigenaar een hele sympathieke aardige man. Er was een kleine onduidelijkheid over de selectiemogelijkheid van 3 sauzen bij de mixed grill schotel. Zonder te aarzelen, pakt hij onze favoriete sauzen na de navraag mbt onze gewenste saus, gaf hij nog eens extra! Ook na een praatje en een keer gelachen te hebben kregen wij beide nog een miniatuur Ouzo flesje! Geen idee hoe zij de Griekse Pita's bereiden, maar w

Shivkumar
28 november 2021

Bezorging duurt 1.5 uur en dus eten was niet warm genoeg. Smaak was oké, niks speciaal, pita brood was al koud. Prijzig voor wat je krijgt

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Willeke
27 november 2021

Heerlijk eten perfecte bezorging op tijd, aanrader !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Heerlijk weer !
26 november 2021

Was weer TOP. Heerlijk eten en snel bezorgd

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Julie
25 november 2021

Heerlijke pita gyros en kip! Vriendelijke bezorging en heel netjes op tijd.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Bert
24 november 2021

Lekker !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rose Roelofsen
24 november 2021

Op tijd bezorgd, goed verpakt en heerlijk gegeten. De saus op de kipfilet had voor ons niet gehoeven (voegde niets toe).

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ben
22 november 2021

Eten lekker warm en op de door gegeven tijd bezorgd. Top ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Aarts
19 november 2021

Zag er niet alleen lekker uit, het was t ook

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patrick
15 november 2021

Het was heerlijk en ruim voldoende, tot een volgende keer

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Yvonne
14 november 2021

Heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rien
13 november 2021

Weer heerlijk!! Bedankt voor de attentie👍

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Baukje Abbenhuis
8 november 2021

Het eten heerlijk, warm en snel bezorgd

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Chantal
6 november 2021

Wederom heerlijk gegeten! Alles goed warm, heerlijk mals en optijd geleverd. We hebben genoten!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Jeroen
4 november 2021

Lekker eten, precies genoeg. Exact op tijd en nog lekker warm!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patricia
3 november 2021

Bijna wekelijks bestellen we, en altijd goed heet en op smaak. Vandaag viel het tegen, alles lauw en weinig smaak.

Peter
3 november 2021

Op tijd, warm en lekker, aanrader! Servetje en bestek zou fijn zijn als je op hotel bezorgd.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Marta
1 november 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Henk Resoort
1 november 2021

Er ontbraken sausen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies.

manuela schuman
1 november 2021

Ik had al gelijk een recensie geschreven. 👌🏻Heeeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ellen
31 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensi

Ellie Kemper
31 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Daniëlle
30 oktober 2021

Eten was op zich oké, maar 100 min op je eten wachten terwijl er eerst een uur staat kan eigenlijk niet. Waarom moet ik zelf een half uur na de bevestiging dat mijn eten eraan komt bellen waar het blijft? Jammer.

Reactie van Creta

Goedendag wij geven altijd door als je druk is een uur 115 en als je rustig binnen half uur is bij u gisteren was gigantisch druk dus wij hebben een uur en kwartier aangegeven aan de klant en het is heel normaal als je gaat bellen waar is mijn eten u het eten besteld en nu belt naar ons om te weten wanneer u eten komt dat is heel normaal u eten komt helemaal warm niet koud aan en volgende keer als je toch niet wil lang wachten kunnen gewoon naar de restaurant komen en afhalen.

Ellen
30 oktober 2021

Gisteren voor de eerste keer Grieks eten besteld bij Creta. Het werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en alles was nog goed op temperatuur. Zelfs de patat was nog heerlijk warm en niet slap. Wij hebben echt gesmuld. Alles was even lekker. Wij gaan hier vast en zeker vaker bestellen!

Reactie van Creta

Heel erg bedankt voor uw beoordeling

Dennis
29 oktober 2021

Altijd genieten

Reactie van Creta

Dankjewel

Boudewijn
29 oktober 2021

Super goed gegeten, warm en lekker!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Hans
25 oktober 2021

Lekker gegeten voor mijn verjaardag. Top assortiment vleeswaren en lekkere salade. Bovendien was de patat super krokant. Bovendien waren de porties aan de grote kant. Onze buiken zitten helemaal vol.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Apk
23 oktober 2021

Quick delivery, great food, thx!!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anthonio
20 oktober 2021

Veel gyros is heerlijk maar de patat was ver te zoeken. Pita was dit keer redelijk. En de kindermenu bestellen we niet meer.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie. Het kan zijn de afstand tussen ons en tussen jullie heel ver weg was daardoor die patat is niet zo krokant gebleven

Wendy van Leeuwen
15 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel en warm bezorgd !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Jamie
14 oktober 2021

Snelle bezorging, ruime porties en heerlijk eten!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Henk Resoort
13 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Archy de Koning
12 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Cassee
11 oktober 2021

Snel en volgens afspraak geleverd. Heerlijk eten en meer dan voldoende zoals je van de Griekse keuken verwacht. Familieschotel voor vier personen is zeker een aanrader. Een mooie afsluiter van onze vakantie op Kreta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Linda
10 oktober 2021

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Astrid
8 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Chantal
8 oktober 2021

Heel erg goed gegeten (voor de 3e keer al). Bestelling was er ook nog eens eerder dan verwacht. Alles was eigenlijk goed: de salade, de tzatziki, het gegrilde vlees, en de knapperige patatjes. Nette bezorger. Helemaal blij.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie Wij zijn heel blij om dat te horen wij zullen altijd in onze kwaliteit hooghouden

Iris
7 oktober 2021

Op de kapsalon zat geen kaas.. En we hadden warme en koude voorgerechten en dat viel heel erg tegen!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie Sorry van ongemerkt doen jongens dachten dat patat gyros was omdat patat zonder kaas is als u had direct gebeld had u voor ons nieuwe gekregen

Patrycja
7 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Chantal
4 oktober 2021

Prima eten. Helft van de schotel was zacht van smaak, ander vlees net wat droog. Lekkere salade en veel sausjes erbij. Patat vonden wij wel erg zout. Keurige bezorging, veel sneller dan in de mail stond :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Nataliia
3 oktober 2021

Echt lekker! Alles was vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Wendy van Leeuwen
2 oktober 2021

Heerlijk gegeten !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Bas
2 oktober 2021

Op tijd berzorgd en bijzonder lekker eten!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anthonio
29 september 2021

Het eten was heerlijk en echt de service is ook perfect. Ze hebben een vaste klant erbij.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie Altijd welkom als vaste klant wij zullen u voor altijd behouden

Ellie Kemper
29 september 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Annemarie
27 september 2021

Eten was heerlijk. Iets meer groente ipv zoveel ( overigens heerlijk) vlees. Bezorgtijd zou 19.05 zijn, werd 19.30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Petra
26 september 2021

1 uur 20 min voor bezorging is lang, Maar kwaliteit super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anja Van Der Meer
26 september 2021

Gisteravond in het restaurant gegeten. Zoooooo lekker. Vandaag laten bezorgen (kinders en kleinkinders kwamen eten) bestelling was snel en zeer goed op temperatuur. Creta is een aanwinst. Olympos is bij ons uit de gratie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie 👍👍

V. Mahabir
26 september 2021

Creta is mijn nieuwe go-to restaurant in Hoofddorp centrum om met regelmaat te eten of af te halen. Je wordt begroet met een grote smile en je merkt dat het eten met liefde wordt bereid. Ik ben nogal een ‘gyros’ snob en de kwaliteit die Creta levert is erg goed. Het zijn stevige porties ik eindig de maaltijd altijd met een heel tevreden gevoel. De prijzen zijn heel netjes en een ouzootje erbij net als de goeie ouwe tijd is inbegrepen. De service is erg vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. Kortom, een echte aanrader. Ik ben er waarschijnlijk volgende week weer! :D :D

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie👍👍

Joyce
24 september 2021

Super lekker gegeten!! Top service wij komen uit Haarlem en eten was perfect warm smaakvol echt super 😁

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie Wij zorgen ook in Haarlem en wij zullen altijd warm naar jullie sturen

Jasperina
24 september 2021

Lekker, ruime portie en ruim op tijd bezorgd. Klasse!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

E Meulemans
15 september 2021

Ik ben coach bij Qredits, de bank voor MKB. Ik ben gespecialiseerd in restaurant startup en advies. Mijn bestelling was slordig samengesteld. De pita broodje was slap met een saus die niemand lekker vond. De vlees was zo fijn gesneden dat het zag eruit als leftovers van de vleesbak. Jullie concurrenten in de straat doet hun best om klanten te behouden moet smaakvolle eten. Mijn advies, stoppen.

Reactie van Creta

Dankjewel voor je recensie . U kunt natuurlijk een recensie plaatsen en advies en ons geven en wij nemen alle adviezen en kritiek aan .om kunnen beter te worden voor andere klanten. Maar een advies geven om te stoppen of te beginnen dat is niet uw zaak . En tweede jij kom hier reclame maken voor je bank of kom jij hier een recensie zetten. Ten dere volgens mij namens andere mensen praat jij namens andere concurrenten en als je concurrenten beter vindt .dan kunt u met veel plezier naar de concurrent gaan en daar eten. Dankjewel fijne avond 👍 de eigenaar ....

Stam
9 september 2021

Gyros OK, kip mals maar geen Griekse kenmerken, Bifteki droog en weinig smaak. Patat knapperig en goed gekruid. Pikilia voldoende, bezorging op tijd. Onze keus: voor de pita's (gyros en kip) is Creta uitstekend, voor de specifieke Griekse schotels minder ivm de smaken.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Linda Flohil
5 september 2021

Eindelijk ook in Hoofddorp, daardoor nog lekkerder! Patat knapperig. Vlees heerlijk en warm. Ook nog lekker yoghurt met walnoten en honing als extraatje gekregen. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Stefan Verstege
31 augustus 2021

Super lekker gegeten. Voor 5 personen besteld en met zijn 7-en van gegeten. Eten was goed warm en super vers! Erg goede mix grill met lekker veel salade. Ook lekker verse patat die niet slap is en lekker gekruid. Bezorging was heel snel en ruim voor de geschatte bezorgtijd. Dat is eens een keer wat anders! Aanrader dus!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

A
29 augustus 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor u beoordeling

Martijn
29 augustus 2021

Prima eten, een snufje zout op sommige stukken vlees zou niet verkeerd zijn. Verder lekker gegeten.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zullen uw advies goedgebruik dankjewel Team creta, 👍

Jens Hojsgaard
28 augustus 2021

Great service and amazing food. That Taramasalata had me dreaming that I was on a beach in Corfu. Brilliant.

Reactie van Creta

thank you for your review team Crete

Emma
27 augustus 2021

Patat was behoorlijk koud, jammer. Verder was de rest eten goed verpakt met folie. Het was lekker, maar persoonlijk heb ik lekkerder Grieks gegeten.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie. Als u volgende keer bij ons besteld krijgt u voor ons twee patat gratis en sorry dat het koud was blijkbaar was de afstand beetje ver . En over de eten kunt u precies zeggen welke gerecht u niet lekker vinden dan kunnen wij aanpassen en betere smaken onze gerechten geven Dankjewel fijne avond 👍 Team creta

René
27 augustus 2021

Griekse specialiteiten Creta Hoofddorp Concourslaan 8, 2132 DK Hoofddorp Grieks René Elky 2537 punten 11 uur geleden Heerlijk Grieks eten!! Creta mix grill voor 2, zeker voldoende voor 2. Genoeg vlees, diverse sausen, krokante patat (niet van die slappe zooi wat je vaak krijgt bij bezorgen), twee grote pita's, lekkere koolsalade. En lekker Grieks Mythos bier en een fles retina erbij besteld. En pluspunt, ze belden zelf vóór de afgesproken tijd dat het iets later bezorgd zou worden. Niet veel later stonden ze aan de deur! Kortom aanrader! Ik wil zeker nog weer eens bestellen.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn heel blij mee omdat te lezen dat wij heel goed doen wij gaan altijd en onze best doen en creta Hoofddorp wij zullen ook altijd de beste kwaliteit en de beste service geven Tot snel Groetjes creta Hoofddorp

Robert
23 augustus 2021

Het was niet compleet. Er zat geen friet bij, realiseren wij ons achteraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Goedenavond sorry voor ongemak u kunt de volgende keer met ons contact opnemen dan kunt u voor ons extra patat krijgen gratis fijne avond

John
22 augustus 2021

Lekker eten en een snelle bezorging. Hoop dat het restaurant snel open gaat

Reactie van Creta

Dank u wel voor uw reactie wij gaan alles eraan doen om de restaurant open doen wij zijn op dit moment wel open je kunt bellen en reserveren 0233033501

Manon
17 augustus 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie fijne avond Team creta

Manon
16 augustus 2021

Kwalijk bezorging en eten : dikke 10 Klantvriendelijk : dikke 10

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw beoordeling wij zijn heel erg blij mee om dat te horen Wij zullen onze best doen om altijd de beste zijn in Hoofddorp Groetjes team creta

Manon
14 augustus 2021

Heerlijk eten super service. Tot de volgende keer

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot het volgende keer Groetjes team creta

Sebastiaan
12 augustus 2021

Wat zeer goed eten snelle levering echt eindelijk een goeie Griek in Hoofddorp creta welkom in Hoofddorp..

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn ook heel blij met Hoofddorp creta is eindelijk ook in Hoofddorp. Groetjes team creta

Andre
11 augustus 2021

Zeer snelle leverimg. Goeie verpakking. Ik zou wat frietkruiden op de patat aanraden, verder lekker authentieke grillsmaak!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie nadat wij hebben uw reactie gelezen . Wij hebben naar uw reactie gelijk actie ondernomen bij de patat wij toevoegen altijd patatkruiden Dankjewel voor de tip 👍👌 Groetjes creta

Denise
7 augustus 2021

Eten kwam op de tijd aangegeven, ontzettend warm en keurig gepresenteerd. Het eten was ontzettend lekker, smaakvol en meer dan genoeg. Wij bestellen snel weer. Bedankt!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot volgende keer 👍 Groetjes creta

Bert
1 augustus 2021

Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Reactie van Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta

Manon
25 juli 2021

Razendsnel en ontzettend lekker. Tot snel weer

Reactie van Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta👍