Beoordelingen van Creta Hoofddorp

Recente recensies

5.0
patrick
26 september 2023

Alleen was alles aan de koude kant terwijl we voor de afgesproken tijd waren.

Siobhan
25 september 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
25 september 2023

Prima eten en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
19 september 2023

Heerlijke mixed grill besteld. Goed, zeer mals vlees en erg smakelijk. Ook ruime portie met een goede hoeveelheid frietjes en lekkere sausjes. Bezorging was ook weer super snel, want dat zijn ze eigenlijk altijd bij Creta. Zeer tevreden!

Sandra
16 september 2023

In één woord Zalig

Paul
4 september 2023

Heb ruim 1.5 uur gewacht op het eten. Maar was het wachten waard.

Johan
31 augustus 2023

Super vers, was heerlijk!

Cheq
19 augustus 2023

Snel bezorgd goed eten

Johan
19 augustus 2023

Heerlijk eten! Goede porties en vers. Heb het afgehaald en het was keurig op tijd klaar.

Rien Geerking
12 augustus 2023

Top zoals altijd!! Snel, lekker en genoeg!!

Olga & Bart
10 augustus 2023

Onze favoriet , altijd super lekker, perfecte service en je krijgt vaak extra. Eten in het restaurant ook aanrader, heel vriendelijk en persoonlijke aandacht. Ook voor de mensen met speciale wensen, een echte keuken 👍👍👍

Jori
6 augustus 2023

Grieks eten zoals het hoort te zijn. Top!

M
5 augustus 2023

Eerste keer besteld en heerlijk gegeten!

A.J. Marquart
2 augustus 2023

Helaas ontbrak in eerste instantie de patat bij de bestelling. Dit was na een telefoontje wel snel opgelost. Wij bestellen niet vaak maar toch was dit al de tweede keer dat er iets mis is gegaan met mijn bestelling.

Richard
28 juli 2023

Was heerlijk!

Kees
27 juli 2023

Bedorven vlees in mijn pita. Lekker hoor.

Ron van de Kletersteeg
1 juli 2023

Uitstekend eten

Yolanda Janssen
29 juni 2023

Het was weer heel lekker en snelle bezorging!

Maria
28 juni 2023

Altijd een perfecte mixed grill

Wilma
26 juni 2023
Sonja
22 juni 2023

Lekker en warm

Bart Staal
19 juni 2023

Zoals gewoonlijk perfect eten, volledig dieet proef. Echt aanrader we blijven komen en laten bezorgen 😁. 1 -etje het eten was laat, wel met gemeent excuus afgeleverd 🤭, de smaak, kwaliteit en hoeveelheid maken het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia van Eijden
19 juni 2023

Eten was lekker warm en erg uitgebreid. Lekkere verse salade erbij en de patatjes waren ook goed knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesper van Voorst
18 juni 2023

Goed eten alleen wat laat en saus vergeten verder was het top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Essen
18 juni 2023

De verwachte bezorgtijd werd met een uur overschreden. Kan door de drukte komen maar dit is wel erg ver van de bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belinda Wijckelsma
15 juni 2023

Het gyros vlees was anders gekruid, minder gegrild, en van mindere kwaliteit dan anders. (veel zeen en pees cq kraakbeen waar niet doorheen te kauwen was.) de koolsalade was veel te zuur en anders van smaak dan normaal. De tzatziki was anders van smaak en zo dik als pudding niet lekker. Misschien moeten we op zoek naar een andere Griek jammer.

Jolanda
14 juni 2023

Het eten was heel goed maar voor een Mixed grill XL voor deze prijs vond ik de inhoud wat weinig.

Brigitte
11 juni 2023

Jammer dat het dikke frieten er bij zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon van Elk
10 juni 2023

Eten was heerlijk, goed warm toen het werd bezorgd. Aanrader

Jan Vermeijs
13 mei 2023

Ik kreeg een mailtje om 18:41 dat de bezorger onderweg was. Die kwam om ca. 19:20 de bestelling afleveren, met als gevolg dat de friet koud was en het vlees ook wat afgekoeld. Ik heb beide producten in de oven moeten opwarmen. Dit is de 1e keer dat ik dit bij jullie meemaak. De smaak en kwaliteit van het eten is desondanks top!

B.I. Scholten
5 mei 2023

Prima; snel en lekker.

Jessica
2 mei 2023

Eten was heerlijk ruim voldoende. Dessert naar keuze was niet aanwezig, ter compensatie 2 desserts gekregen. Ultiem genoten. Dank daarvoor! Bezorger vriendelijk en vrolijk! :)

Sluymer
29 april 2023

Altijd goed!

B
17 april 2023

Was heerlijk, warm eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
13 april 2023

Superlekker en goed warm bij thuiskomst! Vriendelijk personeel, toptent!

Herman van der Snoek
9 april 2023

Prima eten en het was er sneller dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nic
9 april 2023

Eten werd wat later dan aangegeven bezorgd maar we kregen er een extra patat bij om dat te compenseren. Het eten was warm, en zoals we ondertussen gewend zijn krijg je veel! Het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjoleine
7 april 2023

Het broodje was heerlijk vers, vlees was ook prima. Echter zat er best weinig Tzatziki op, waardoor het droog was. Jammer, want anders was het zeker 5 sterren geweest

Cris
7 april 2023
Jacqueline De Jong
2 april 2023

Het was de eerste keer dat we hier hadden besteld. De hoeveelheid was genoeg en de smaak was fantastisch. Wij zeggen " blijf vooral zo doorgaan".

Rose & Mariek
26 maart 2023

Mooi op tijd bezorgd, alles even heerlijk en meer dan genoeg. Bedankt en tot gauw!

Bea
7 maart 2023

Voor het eerst bij Creta besteld. Eten was heerlijk voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
4 maart 2023

Prima kwaliteit en supersnel bezorgd.

Daan Lagerveld
28 februari 2023

Iets te vroeg geleverd maar superlekker en veel! Goede service en echt lekker! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Bontenbal
26 februari 2023

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd, alles prima!

Zuman
26 februari 2023

Snelle bezorging eten was goed mag iets warmer verder alles voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sperling
24 februari 2023
Kroese
23 februari 2023

Zoals te verwachten was, was het eten weer erg lekker. Ga zo door.

Cristian
20 februari 2023

Thanks for the free cake! 😊

Bärbel
19 februari 2023

de bezorger was aardig ... het eten was goed had wat warmer kunnen zijn maar oke ..... alleen had ik met pita besteld maar patat gekregen ... klein minpuntje ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 februari 2023

Bij de Pita Greek hoort gyros, friet, tzatziki, koolsalade, tomaat & ui. Ik vroeg 2x traditionele zonder koolsalade en ui. Wat wij kregen: Gyropita zonder patates! Ook weinig tomaat weinig tzatziki en het vlees was droog met verbrande stukjes en niet veel smaak. Alleen pita broodje zelf was goed. Nog 1 ster extra voor Souvlaki en Soutsoukakia, die waren goed. Ik heb dit gemeld en had verwacht een reactie te krijgen dat dit niet de bedoeling is,. Niets meer gehoord en blijkbaar klagen anderen niet en is dit de standaard. Maar wij zijn beter Grieks gewend

Emiel van Zundert
14 februari 2023

Het was heerlijk om in Nederland weer eens gyros te eten. Wel wenselijk om te kunnen kiezen tussen yoghurt/tzaziki. Daarnaast misten we de friet en zijn de porties stukken kleiner dan in Griekenland. Ondanks dat heerlijk gegeten.

Mar
3 februari 2023

Heerlijke pita gyros en supersnel bezorgd!

Peter Wiering
1 februari 2023

hebben niet gekregen wat we besteld hadden nl grote uiensaus niet wel 2 knoflooksaus en 45 minuten te laat, als het later komt is niet erg , maar bel/app de klant dat het later wordt.

Jacques Hoofddorp
29 januari 2023

Goed verzorgd, mooi op tijd bezorgd en...niet onbelangrijk...eten was lekker en voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
24 januari 2023

Patat was koud en mayo had klonten en was heel koud, alsof de bestelling niet warm was gehouden onderweg. Daarnaast bestelde ik twee pita’s zonder ui en op beide zaten veel uien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Léon
21 januari 2023
Nicolette
20 januari 2023

Het eten is geweldig lekker, de portie zijn ruim en zeer smaakvol! Er is geen verschil of je nu in het restaurant eet of dat je het thuis laat bezorgen! Echt een aanrader om hier te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
13 januari 2023

Ik moest best wel lang wachten nog voor dat mijn eten er was. Misschien een idee als je een mail stuurt van wij zijn onderweg dat je er minuten bij zet dus over zo veel minuten zijn we bij jou

Ati
13 januari 2023

Het was heel lekker, de bezorging vriendelijk. Het restaurant belde netjes omdat bet eten een kwartiertje later kwam dan aangegeven. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Nora
11 januari 2023
Frans
24 december 2022

De gerechten kunnen nog wel wat warmer worden geleverd. De smaak van de gerechten is prima.

Irene Daalman
17 december 2022

Eerst waren ze veel te laat, maar keurig werd er nieuwe bezorgd. Echt top

Koolhaas
17 december 2022

Zeer goede kwaliteit en altijd netjes en snel bezorgd! Top!

Rene Buitelaar
11 december 2022

het eten was weer heerlijk en van goede kwaliteit, vriendelijk personeel. Willen echt iets voor je doen en je kunt alles vragen. Ook binnen kun je heerlijk zitten en ze maken het erg gezellig.

Reactie van Creta

Hi Rene, bedankt voor jouw review. Jullie zijn altijd welkom! Met vriendelijke groet, Team Creta

Kate
8 december 2022

Erg lekker & snelle levering

Reactie van Creta

Hi Kate, Bedankt voor jouw review. Wij hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Creta

Paul
3 december 2022

Bezorging was snel. Kwaliteit prima. Maar het is flink aan de prijs! Tzaziki 5.75 voor een klein bakje wat groot genoemd wordt?

Reactie van Creta

Hi Paul, bedankt voor jouw review. Helaas zijn wij net als supermarkten, benzinestations e.d. genoodzaakt onze prijzen te verhogen, omdat wij onze verse ingrediënten ook voor duurder nu inkopen. Alhoewel kan ik begrijpen dat het voor iedereen incl. ondernemers en restauranthouders lastiger is door de verhoogde (inkoop) prijzen. Ons grote saus bakjes zijn 200 cc en de kleine zijn 80 cc. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

S Klaas
29 november 2022

Minpuntje was dat wij voor 1 bestelling bewust hadden gevraagd om een extra Griekse salade ipv friet of boord ivm dieetrestricties maar hier niks aan gedaan was. We hadden er alsnog een pita bij gekregen, terwijl deze opmerking zelfs nog op de bon erbij stond. Eten was verder lekker!

Reactie van Creta

Hi S.Klaas, bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachtingen konden voldoen. U kunt altijd een extra Griekse salade bestellen voor 8,50 euro. Voor een extra pita vragen wij 2,50 en voor een friet zonder 3,50. Bij schotels wordt standaard pita of patat geleverd. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Creta

MVS
27 november 2022

Als vaste klant normaal gesproken erg tevreden maar deze keer viel zwaar tegen. Was besteld met verzoek om 19:45-20:00 uur te bezorgen, werd het 19:25 uur al bezorgd (we hadden niet zomaar die bezorgtijd doorgegeven). Daarnaast was bestelling koud, vlees te doorbakken en ontbrak de kaas op de kapsalon.

Heidi
26 november 2022

Het was erg lekker wat we alleen jammer vonden was dat de patat niet warm was dat was jammer

Reactie van Creta

Hi Heidi, bedankt voor jouw review. Dat is inderdaad heel vervelend om te lezen. Het is wat kouder deze dagen en dat heeft natuurlijk ook invloed op het eten. Dat koelt namelijk binnen een paar minuten weer af. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk warm te houden en jullie kunnen altijd voor de optie afhalen kiezen en zijn uiteraard ook altijd welkom in het restaurant zodat jullie de verse frietjes warm kunnen nuttigen. Met vriendelijke groet, Team Creta

Nikky
25 november 2022
Karo
13 november 2022

The food is always great here! Tasty, big portions, fresh. Delivery is timely and in a friendly manner. Definitely recommend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Hi Karo, thank you for your review. We hope to see you again very soon! Warm regards, Team Creta

Kelly
13 november 2022

Prijs was met zo’n 40 procent (!) verhoogd en het eten komt vervolgens koud en in aluminium folie bakje aan (voorheen beter en steviger verpakt). De olie van de salade zat door de tzaziki heen door deze verpakking en was niet stevig. Daarnaast duurde de bezorging 2 uur en we hadden al om 10 over 5 besteld. We bestellen hier echt vaak, ook via thuisbezorgd en Uber Eats maar het lijkt wel een compleet ander restaurant dan wat we tot nu toe gewend zijn. Met zo’n forse prijsverhoging hadden we ook wel dezelfde of nog betere kwaliteit verwacht; niet zoveel slechter. Was echt teleurstellend deze keer! Hopelijk doen jullie hier iets mee en hebben jullie iets aan deze review.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Hi Kelly, bedankt voor jouw review. Wij waren inderdaad genoodzaakt de prijzen te verhogen net zoals supermarkten, benzinestations, leveranciers e.d. ,omdat alles duurder is geworden en wij ons verse ingredienten en vers vlees ook voor duurder inkopen en de energie/gasprijzen zijn gestegen. Echter gebruiken wij nog steeds dezelfde verpakkingen. De witte verpakkingen voor schotels mogen niet meer in EU verkocht worden en iedereen dient over te gaan naar natuurlijke materialen zoals bamboe of gerycled materiaal. Dat is helaas de wet van Nederland en daar kunnen wij jammer genoeg niets aan veranderen. De tzatziki wordt huisgemaakt en daar zit inderdaad ook vers huisgemaakte knoflook/olijfolie in en overheen zodat de klant geniet van de smaak. Soms is het inderdaad drukker dan andere dagen en kan het zijn dat de bestelling wat later dan gepland aankomt. Daar gaat u helaas akkoord mee als u kiest voor een online bestelling. lndien u de bestelling voor een specifiek tijdstip wilt hebben en absoluut geen risico wilt lopen dat het 1 minuut later binnenkomt raad ik u aan om af te halen of in het restaurant zelf te eten. Hopelijk heeft u iets aan deze informatie. Met vriendelijke groet, Team Creta

Yolanda
12 november 2022

De pita Gyros was heerlijk! Het portie patat was niet zoveel, had wel royaler gemogen voor 3,25 euro per portie. Bij de gyros had beste nog een apart bakje met knoflooksaus gemogen.

Marc Ruesink
11 november 2022

Vlees schotels waren erg lekker, vonden de tapasplank wat tegen vallen. Iets meer broodjes zou al beter zijn geweest.

Marco
5 november 2022

gyros erg zout waardoor je de rest van de smaken niet meer proeft

Patricia Isken
3 november 2022

35 min voor bezorging, eten was koud en nat. Dan ook nog eens maar 2 stokjes in plaats van 3, en dat met de duurdere bedragen. Ik ben nu echt klant af.

Stam
30 oktober 2022

Nav een vraag werd er snel oo geanticipeerd met een passende vergoeding

Miranda
29 oktober 2022

Er miste een gedeelte van de bestelling en hij kwam laat en koud aan. De smaak was wel goed. De rest van de bestelling werd nageleverd na een telefoontje

Léon kapteijn
22 oktober 2022

Goede kwaliteit en super snelle bezorging

Sandra
21 oktober 2022

Er had meer tzatziki in de pitta gemogen. Verder was het heerlijk. Mag iets warmer.

Miranda
18 oktober 2022

De bestelling geplaatst om 18.45, verwachte bezorgtijd was 19.50 uur. Pas om 20.40 uur konden we eten. Dat is 2 uur nadat k had besteld.

Marjolein
11 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Bezorgen duurde lang. Goed geholpen aan de telefoon bij vragen over de bezorging.

Barry
10 oktober 2022

Op zich prima eten, maar dan wel zoals je van een Griek gewend bent. Vlees hoeveelheid is voldoende maar wel gaar 2.0 en dus sommige dingen droger dan het zou moeten. Pita Gyros is echt een aanrader, vlees hiervan was sappig en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis
8 oktober 2022

Was weer heerlijk

JS
7 oktober 2022

Op zich allemaal prima maar kreeg een verkeerde schotel althans ik miste iig een steak. Gebeld en uitgelegd. Er wordt ineens wat onverstaanbaars geschreeuwd en gewoon opgehangen. Ik heb meerdere keren teruggebeld maar niet meer bereikbaar en ook niets meer gehoord. Hele vreemde service

Thomas
20 september 2022
Peter Slegtenhorst
17 september 2022

Gewoon lekker

M V
11 september 2022

Heerlijk gegeten, goed warm en erg ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

visscher
8 september 2022

een uur langer moeten wachten dan de aangegeven tijd en eten was niet warm, nooit weer

Anoniem
30 augustus 2022

Wachttijd was langer dan aangegeven. Eten kwam bijna koud aan en souvlaki was veel te zout en droog.

Linda
29 augustus 2022

We hebben weer genoten van de heerlijke gerechten!

Rikumahu
29 augustus 2022

Alles ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
22 augustus 2022

Heerlijk eten en prima bezorgd in Badhoevedorp, top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis
21 augustus 2022

Echt erg lekker gegeten. Goed vlees en heerlijke tzatziki.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bartollo Savastano
21 augustus 2022

Lekker gegeten, wederom!

Vincent
14 augustus 2022

Helaas wat minder dan andere keren. Ook hadden we niet alles gekregen van wat we besteld hadden.

Ben
7 augustus 2022

Lekker gegeten moest alleen lang wachten. Zal wel druk geweest zijn. Voor de rest top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bopes
5 augustus 2022
Fran
4 augustus 2022

Eten was weer heerlijk alleen gaat er iets mis met bezorgen krijg bericht dat het onderweg is en dan duurt het nog 45 minuten voor het er is mischien handig om de bezorg service aan te passen zodat mensen geen verkeerde verwachtingen krijgen.

Denise
1 augustus 2022

Voor een maandagavond duurde de bezorging van een uur best lang. Het was er ook later dan aangegeven. De souvlaki was droog, de gyros was wel erg lekker. Grote hoeveelheid was het wel. Mixed feelings bij deze bestelling

Saskia
1 augustus 2022

Redelijk snelle bezorging, op een zaterdag. Hadden de creta mix-grill schotel, voor 2 pers. Vlees was heerlijk gekruid, en grote porties ook! Salade erbij & heerlijk gekruide knapperige patat (ook veel) Bezorger was vriendelijk. Enige minpuntje; 2 vd 4 vleessoorten was helaas aan de droge kant (souvlaki & bifteki) mag volgende x iets minder lang doorgebakken zijn. Verder genoten! Voor herhaling vatbaar!

Reddingius
30 juli 2022

Super lekker eten , warm , perfecte kwaliteit !

Bert
27 juli 2022
A.J. Marquart
27 juli 2022

Helaas ging het niet helemaal vlekkeloos. Ik kreeg niet het bestelde gerecht en heb contact opgenomen. Het foutje is snel opgelost en het verkeerd bezorgde gerecht mochten we houden. Het juiste gerecht is zeer vlot nageleefd.

Mark Huyskamp
25 juli 2022

Snelle levering. Goede portie en prima kwaliteit.

Fran
25 juli 2022

Eten was erg lekker bezorging was ruim half uur later. Kreeg te horen dat ze te weinig bezorgers hadden. Hoop dat dit beter wordt. Zal zeker nog wel weer bestellen omdat eten erg lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aldo Willebrands
20 juli 2022

Heerlijke gyros en souvlaki ook de pita gyros was prima, niet vet en heerlijk gekruid. Bezorging exact op de door ons gewenste tijd. Top!

Vogelenzang
18 juli 2022

Niet slecht, maar prijs kwaliteit vind ik niet helemaal in verhouding.

Ben
10 juli 2022

Snel bezorgd. En smaakte lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud Zonneveld
10 juli 2022

Heerlijke Griekse grill schotel (x3), goede temperatuur, op tijd bezorgd… kortom voor herhaling vatbaar, al eerder besteld en toen ook prima. Met spaarpunten schijn ik nu opnieuw te beginnen🥴

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
10 juli 2022

Eten was goed heet en lekker. Ook op de aangegeven tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen!

Fam Floriande
8 juli 2022

Kipdijfilet was bijzonder mals en goed gekruid . Niet droog

Wielo
7 juli 2022

De giros was weer erg lekker En warm.ook weer top mannen

Fam.
6 juli 2022

Héérlijk gegeten! Patat was vers gebakken en de gyros en snacks waren ook lekker.

ger
4 juli 2022

prima eten en op tijd bezorgd, wel wat dure bezorgkosten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dpg
1 juli 2022
Sandra
23 juni 2022

De souvlaki was iets aan de droge kant. Verder alles heerlijk

Hilde Van Brecht
20 juni 2022

Ik bestel hier regelmatig. Kwaliteit is constant en heel goed. Vers, pita of friet is altijd vers en knapperig. Favoriet.

Jenneke
19 juni 2022

Heerlijke Griekse mixed grill! Op tijd bezorgd, alles aanwezig. Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holtkamp
15 juni 2022

Prima portie lekker groot

Maureen
12 juni 2022

Heerlijk, wij wanen ons altijd even op Kreta!

Hans Ligterink
11 juni 2022

Snelle levering, goed verzorgd, altijd warm, heerlijke schotels en pita broodjes. Royale porties. Reden voor ons om hier te bestellen.

Barry van Doorn
9 juni 2022

3 kwartier telaat voor de 2e keer

robert
9 juni 2022

Zoals altijd lekkere gyros. Ditmaal veel extra tzatziki besteld. Echter werd er i.p.v tzatziki knoflooksaus geleverd. Na hierover contact opgenomen te hebben duurde het echter 30 minuten voordat de gewenste saus werd geleverd. De bezorger was druk. De verassing was wel dat bij de nalevering heel veel saus en heel veel extra vlees werd gebracht. (dus vanavond nogmaals gyros) Uiteindelijk goed opgelost en nog steeds een tevreden klant.

Aldo Willebrands
7 juni 2022
Milco Numan
6 juni 2022

De porties zijn groot en het eten wordt goed verpakt, zodat het nog mooi op temperatuur is wanneer je thuiskomt. Prima gegeten!

Glenn de Groot
5 juni 2022

Helaas geen friet in de pita's? Bij de 1e bestelling wel, daarna niet meer. Jammer Verder wel weer goed!!

Heike
30 mei 2022

Prima en lekker eten! Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
26 mei 2022

Om 16 uur besteld om 1723 gebeld dat het binnen 15 minuten geleverd word. (Oorspronkelijke tijd 17 uur) en uiteindelijk om 1815 geleverd. Bezorger kon het huis ook niet vinden. Telefonisch werd er verteld dat er een extra voorgerecht geleverd zou worden als excuus wat er dus ook niet bij zat. Al met al een erg slechte ervaring.

Margreet Bokhorst
22 mei 2022

Het eten was erg lekker. Het werd wel een beetje vroeg bezorgd, de tafel was nog niet eens gedekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
22 mei 2022

Weinig op aan te merken. Mooi op tijd. Had wel iets meer groente en patatjes mogen zijn of doe er sowieso ook een pitabroodje bij. Verder prima en lekker gegeten

Marion
19 mei 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles top en bezorging op de minuut op tijd.

Aldo Willebrands
15 mei 2022

Snelle bezorging, eten zit allemaal goed verpakt is smaakvol en van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Remmé
15 mei 2022

Bezorging precies op tijd. Hoeveelheid zeer goed (veel), kwaliteit eten redelijk tot goed, minpunt(je): het eten was niet echt heet, tussen lauw en warm, daardoor was de satésaus bij de kipsaté wat dik en plakkerig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
14 mei 2022

Heerlijk gegeten en alles was ook nog lekker warm ;-))

Paul
9 mei 2022

Heerlijke mixed grill, mals en warm. Bezorging was op tijd (zondag Moederdag). We bestellen wel vaker, maar deze keer was het eten goed warm en op tijd. Ga zo door team Creta!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roberto Ebbenhorst
27 april 2022

Was heerlijk eten! Zeer vriendelijke mensen.

Anthonio
25 april 2022

Kreeg 1 persoon patat terwijl er 2 besteld waren. En dat het duurder is geworden maar ook gelijk minder krijgt. Is wel echt belachelijk. Dus bestel helaas niet snel meer bin creta. Door de prijzen praijzen zichzelf uit de markt. Want zo gaat niemand meer eten bestellen.

Reactie van Creta

Goede avond, Je hebt patat voor een persoon besteld en dit ook gekregen. Als u ons via whatsapp een berichtje stuurt sturen wij nog een foto met de bon waarop uw gegevens en uw bestelling staat. De prijzen zijn zowel in alle groothandels in heel Nederland omhoog gegaan evenals de benzine prijzen, producten en bezorgkosten. Als je de prijzen te hoog vind moet je inderdaad niet hier eten bestellen. Wij wensen jou alsnog een fijne avond. Groetjes, Team Creta

Anoniem
24 april 2022

Stop service

de Jong
22 april 2022
Maud
18 april 2022

Eerste kennismaking, smaakt naar meer ..

Reactie van Creta

Goede avond, Bedankt voor jouw reply! Wij hopen je de volgende weer te begroeten en uiteraard krijg je hier wat lekkers te drinken bij. Fijne avond! Groetjes, Team Creta

Denise
17 april 2022
Ronald
16 april 2022

Wederom heerlijk eten

Vasilakos
12 april 2022
Familie Taverne
12 april 2022

Wat een heerlijk gerechten. Het vlees is zalig, goed gekruid, de porties heel redelijk en we hebben genoten!

Patricia Brouwer-Isken
8 april 2022

Gewoon goed en weer smakelijk.

Reisig
7 april 2022
Maurien Van Der Meij
3 april 2022

Alles is heerlijk, vlees van de grill, verse producten, authentieke smaak.

Heidi van der Linden
2 april 2022
duijvelshoff
31 maart 2022

Kip was beetjr verbrand

Ruud
29 maart 2022

Bezorging op tijd ( dinsdag) eten, schotel 2 personen) goed warm, salade prima en veel patat

H. Jansen
20 maart 2022

Snel bezorgd, duidelijke tijdsindicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wielo
14 maart 2022

Was weer een topper het eten Giros met friet en spareribs zoet 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
13 maart 2022

Lekker eten en goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. Voormeulen
13 maart 2022

heerlijk gegeten aanrader

A
10 maart 2022
Beers
7 maart 2022

Het eten is altijd lekker bij restaurant Creta. Alleen jammer dat het eten niet meer zo warm was bij aankomst. Ik vermoed een dubbele bestelling waardoor onze bestelling als 2e werd bezorgd.

Alles was lekker. Echt heel erg lekker gyros Pita en kinderbox gyros. Een aanrader!
6 maart 2022
De Graaf
27 februari 2022

Voor de derde keer heerlijk gegeten. Kwaliteit is top en het wordt goed warm bezorgd. Het is jammer dat we dit keer 2 uur moesten wachten op ons eten, daar waar de bezorgtijd normaal een uur is. Maar het eten hier blijft een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo simon
27 februari 2022

Helaas was de hoeveelheid friet die we gekregen hebben niet voldoende voor 4 personen maar maximaal 3. Voor de rest was de smaak zoals altijd goed.

Jan Vermeijs
26 februari 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging liet lang op zich wachten, ruim 1,5 uur.

Linda F
24 februari 2022

De kipfilets waren weer heerlijk, het andere vlees was voor het eerst vrij droog.

Henkie
21 februari 2022

Snelle bezorging en alles nog goed warm. Lekker gegeten 👍

Edwin
20 februari 2022

Eerste keer hier besteld, was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Bezorging was goed op tijd.

Ronald
17 februari 2022

Goede kwaliteit en lekker eten. Bezorging is relatief snel.

Ton Daudeij
14 februari 2022

Heerlijk eten Was iets later dan gepland maar werd keurig gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeremy
13 februari 2022

Was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
13 februari 2022

Heerlijk eten, lekker warm en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
13 februari 2022

Echt lekker en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline van der boon
13 februari 2022

Het was weer heerlijk, op tijd bezorgd goed warm eten en echte griekse smaak.top

Ron van de Kletersteeg
13 februari 2022

Uitstekend eten en goede prijzen en service.

Debby Molenaar
10 februari 2022

Heerlijk eten. Makkelijk te bestellen via de website.

M
9 februari 2022

Snel geleverd. Patat niet slap. Vriendelijke bezorger. Zou wel handig zijn als uit de website ook nog blijkt dat het een restaurant is. Nu geeft de website alleen maar de indruk dat Creta alleen maar afhaal is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
8 februari 2022
Rob
5 februari 2022

Ik kan blijven schrijven maar na jaren bestellen bij Creta Aalsmeer wat super was nu naar Creta Hoofddorp en ook dat is super

Elise
5 februari 2022

We hadden extra tzatziki en knoflooksaus besteld en betaald maar niet gekregen. Gevraagd om patat zonder zout, werd geleverd met. Eten was goed maar dit was wel erg slordig.

BLUMY
4 februari 2022

Lekker eten. Op tijd bezorgd. We bestellen vaak.

Hans
29 januari 2022

Ruim aanbod op overzichtelijke site. Smakelijk eten en goede hoeveelheid.

Fish M
29 januari 2022

Sinds de opening ben ik (bijna) wekelijks bij Creta te vinden. Ik verheug me op de vrijdag want dan kan ik m’n favoriete Kapsalon halen. Ik ben ondanks de lockdown extra naar de vrijdag gaan uitkijken want ook mochten we niks, het eten op vrijdag maakt heel veel goed. Het is fijn dat alles weer een beetje open mag want dan kan ik een keer bij de heren aan tafel aanschuiven.

Maart
29 januari 2022
Linda
29 januari 2022
Dirk Jan Bak
27 januari 2022

Kan beter op tijd bezorgen, eten is heerlijk

Ron van de Kletersteeg
23 januari 2022

Uitstekend eten, goede service en v vriendelijk personeel.

Francis
22 januari 2022
Anthonio
21 januari 2022

Frikandel smaakte vies en patat was heel zout. Kipnugets prima en patatgyros goed en pita gyros ook goed. Maar de frikandel hebben we weg gegooid. En de kinder menu patat is half opgeten om dat het echt veelste zout was. Maar de gyros gebeuren is super en een aanrader.

Dimitra
21 januari 2022

uitmuntend

Sandra
20 januari 2022

Al meerdere keren besteld en altijd heerlijk gegeten!

miamihja
17 januari 2022

Uitstekende kwaliteit van alle gerechten, een uitstekende service van de employees van Creta Hoofddorp en alles werd warm klaargemaakt en wel in mijn bijzijn in tassen gedaan. Ook nog 2 flesjes Ouzo erbij gekregen. Creta Hoofddorp is een Topper, waar ik zeker nog een zal bestellen

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Daniel
17 januari 2022

Super lekker👍🏻🙃

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Bart
16 januari 2022
Annelies
16 januari 2022

Was lekker. Eten goed warm en op tijd bezorgd.

Reactie van Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Rien
16 januari 2022

Geweldig weer, snelle vriendelijke bezorging maar ook weer super van smaak, heet bezorgd en ruim voldoende, toppers deze heren en dames !!

C. Van Dijken Kleijwegt
14 januari 2022

Eten was verzorgd, lekker en belangrijk: WARM. Bezorger correct.

Maarten
13 januari 2022

Lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Schutte
12 januari 2022

Jammer dat er bij de pikilia geen warme hapjes bij zitten zoals gehaktballetjes in saus of gebakken fetakaas. Daardoor dit voorgerecht niet gekozen. Verder bestelden wij 6 extra tzatziki saus en kregen we 6 keer rode saus..,

René Buitelaar
11 januari 2022

Heerlijk eten en goed warm verpakt opgehaald, thuis dus ook nog warm. Vriendelijke bediening en op tijd met bestelling klaarzetten. Echt super mannen ga zo door, kan niet wachten tot het terras op mag.

Martijn Langeveld
10 januari 2022
Patrick Divendal
8 januari 2022

Super lekker, keurig op tijd! Echt aan te raden voor iedereen!

Jacqueline van der boon
8 januari 2022

Heerlijk eten,super warm bezorgd. Hier blijf ik wel bestellen. Aanrader voor goed Grieks eten

Trudie Dodemont
8 januari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. Wij zouden alleen de volgende keer een 2e sausje erbij bestellen. Vlotte vriendelijke bezorging.

Anne
5 januari 2022

Heerlijk gegrild vlees en goede bijgerechten. Vlees is heerlijk sappig, mals en absoluut niet droog. Was de tweede keer dat we bestelden bij Creta en we gaan dag vaker doen.

Daudeij
3 januari 2022

Bezorging kan wat beter, bijna 45 min te laat. Wel prima gecompenseerd. Het eten was heerlijk, was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 januari 2021
W. Schoo
31 december 2021
Reisig
29 december 2021
Paris
29 december 2021

Bestelling kwam keurig op tijd ,maaltijden waren goed verpakt en het smaakte heerlijk!

Leon van Elk
28 december 2021

Het was weer heerlijk. Prima kwaliteit, goed warm en op tijd bezorgd

Jur Noomen
26 december 2021

Vreindelijk personeel, top gegeten!

Petra
26 december 2021

Lekker gekruid, warm en vers. Leuke extra traktatie ivm kerst

Markus
26 december 2021

Bestelling was heerlijk en super vriendelijk

Irene
25 december 2021

Eerste kerstdag: Het eten was heerlijk, vlees heel mals, lekkere salades en een heerlijk toetje Een aanrader.

Natasja
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Kerstmenu vooraf besteld, netjes gebeld vooraf om te verifiëren of alles klopt. Stipt op tijd bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Milco Numan
25 december 2021

Eten was redelijk qua smaak, maar helaas al 20 minuten onderweg en dus niet heel warm meer: zonde.

Reisig
24 december 2021

Echt iedere keer weer heerlijk, echt een aanrader!

Alfred
24 december 2021

Eerste keer besteld en helemaal dikke prima. Lekker, warm en op tijd!! Bedankt!

Ineke
24 december 2021

Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Door de goede verpakking bleef het eten op temperatuur en konden we het warm opdienen. Voor herhaling vatbaar!

An Oniem
24 december 2021
Marinka
21 december 2021

Heerlijk gegeten veels te veel haha dus morgen eten we weer Grieks

Evert
19 december 2021

Heerlijk gegeten en ongeveer tien minuten eerder dan verwacht bezorgd. Alles lekker warm. Bedankt:)

Hannie Loosman
15 december 2021

Was goed warm, snel en lekker!!

Kees
13 december 2021

Lekker authentiek Grieks. Vooral zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
12 december 2021

Zalig eten, geen supermarktpita's maar lekker zacht&warm flatbread, telkens bezorgd binnen de aangegeven tijd. Wij zijn niet zulke thuisbezorgd klantjes maar dit is echt een aanrader. ga zo door!

Rene
9 december 2021

Netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Het eten was weer heerlijk. We hebben al meerdere keren besteld heel tevreden .

Guido van der Meer
7 december 2021
Yolanda Janssen
6 december 2021

Wat een heerlijke schotels maken jullie! Lekkere knapperige patat en de tzatziki is echt de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd. We bestellen zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam
6 december 2021

Smaakvolle gyros . Als het in plakjes gesneden was nog beter . Jammer van de friet in dezelfde bak als gyros . Zacht en zompig geworden . Beter dan de friet skippen of apart in open zakje meegeven . Sauzen hadden meer grote porties gemogen. Voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
4 december 2021

Het vlees was heerlijk maar de patat was koud en slap.

Xander
4 december 2021

Gewoon weer heerlijk gegeten thanks

Patrycja
3 december 2021

Altijd lekker

S
3 december 2021
Fam flojy
2 december 2021

Weer superlekker

Gen
1 december 2021

Het eten was weer top zoals we ook van Aalsmeer gewend waren! 1 ding uit de bestelling was vergeten. We probeerde jullie te bellen maar het is een ongeldig nummer helaas.

DBD-Express
29 november 2021

Wij hadden al een poos geen Grieks meer gegeten, en kwam middels de goede recenties via TripAdvisor uit bij Creta gevestigd te Hoofddorp. De website steekt goed in elkaar en is daarom door de keuze, overzichtelijkheid/(professionaliteit) èn nog eens 5% korting te geven bij online afhaal-bestellingen te plaatsen via hun eigen website, vanaf het eerste moment aantrekkelijk. Eenmaal daar aan aangekomen (ze belde mij tijdens het inparkeren vóór hun filiaal om te vragen wat de verwachte aankomsttijd was, zodat de bestelling warm en vers de deur uitgaat), was (vermoedelijk) de eigenaar een hele sympathieke aardige man. Er was een kleine onduidelijkheid over de selectiemogelijkheid van 3 sauzen bij de mixed grill schotel. Zonder te aarzelen, pakt hij onze favoriete sauzen na de navraag mbt onze gewenste saus, gaf hij nog eens extra! Ook na een praatje en een keer gelachen te hebben kregen wij beide nog een miniatuur Ouzo flesje! Geen idee hoe zij de Griekse Pita's bereiden, maar w

Shivkumar
28 november 2021

Bezorging duurt 1.5 uur en dus eten was niet warm genoeg. Smaak was oké, niks speciaal, pita brood was al koud. Prijzig voor wat je krijgt

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Willeke
27 november 2021

Heerlijk eten perfecte bezorging op tijd, aanrader !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Heerlijk weer !
26 november 2021

Was weer TOP. Heerlijk eten en snel bezorgd

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Julie
25 november 2021

Heerlijke pita gyros en kip! Vriendelijke bezorging en heel netjes op tijd.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Bert
24 november 2021

Lekker !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rose Roelofsen
24 november 2021

Op tijd bezorgd, goed verpakt en heerlijk gegeten. De saus op de kipfilet had voor ons niet gehoeven (voegde niets toe).

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ben
22 november 2021

Eten lekker warm en op de door gegeven tijd bezorgd. Top ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Aarts
19 november 2021

Zag er niet alleen lekker uit, het was t ook

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patrick
15 november 2021

Het was heerlijk en ruim voldoende, tot een volgende keer

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Yvonne
14 november 2021

Heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rien
13 november 2021

Weer heerlijk!! Bedankt voor de attentie👍

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Baukje Abbenhuis
8 november 2021

Het eten heerlijk, warm en snel bezorgd

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Chantal
6 november 2021

Wederom heerlijk gegeten! Alles goed warm, heerlijk mals en optijd geleverd. We hebben genoten!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Jeroen
4 november 2021

Lekker eten, precies genoeg. Exact op tijd en nog lekker warm!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patricia
3 november 2021

Bijna wekelijks bestellen we, en altijd goed heet en op smaak. Vandaag viel het tegen, alles lauw en weinig smaak.

Peter
3 november 2021

Op tijd, warm en lekker, aanrader! Servetje en bestek zou fijn zijn als je op hotel bezorgd.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Marta
1 november 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Henk Resoort
1 november 2021

Er ontbraken sausen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies.

manuela schuman
1 november 2021

Ik had al gelijk een recensie geschreven. 👌🏻Heeeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ellen
31 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensi

Ellie Kemper
31 oktober 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Daniëlle
30 oktober 2021

Eten was op zich oké, maar 100 min op je eten wachten terwijl er eerst een uur staat kan eigenlijk niet. Waarom moet ik zelf een half uur na de bevestiging dat mijn eten eraan komt bellen waar het blijft? Jammer.

Reactie van Creta

Goedendag wij geven altijd door als je druk is een uur 115 en als je rustig binnen half uur is bij u gisteren was gigantisch druk dus wij hebben een uur en kwartier aangegeven aan de klant en het is heel normaal als je gaat bellen waar is mijn eten u het eten besteld en nu belt naar ons om te weten wanneer u eten komt dat is heel normaal u eten komt helemaal warm niet koud aan en volgende keer als je toch niet wil lang wachten kunnen gewoon naar de restaurant komen en afhalen.

Ellen
30 oktober 2021

Gisteren voor de eerste keer Grieks eten besteld bij Creta. Het werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en alles was nog goed op temperatuur. Zelfs de patat was nog heerlijk warm en niet slap. Wij hebben echt gesmuld. Alles was even lekker. Wij gaan hier vast en zeker vaker bestellen!

Reactie van Creta

Heel erg bedankt voor uw beoordeling

Dennis
29 oktober 2021

Altijd genieten

Reactie van Creta

Dankjewel

Boudewijn
29 oktober 2021

Super goed gegeten, warm en lekker!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Hans
25 oktober 2021

Lekker gegeten voor mijn verjaardag. Top assortiment vleeswaren en lekkere salade. Bovendien was de patat super krokant. Bovendien waren de porties aan de grote kant. Onze buiken zitten helemaal vol.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Apk
23 oktober 2021

Quick delivery, great food, thx!!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anthonio
20 oktober 2021

Veel gyros is heerlijk maar de patat was ver te zoeken. Pita was dit keer redelijk. En de kindermenu bestellen we niet meer.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie. Het kan zijn de afstand tussen ons en tussen jullie heel ver weg was daardoor die patat is niet zo krokant gebleven

Wendy van Leeuwen
15 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel en warm bezorgd !

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Jamie
14 oktober 2021

Snelle bezorging, ruime porties en heerlijk eten!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw recensie

Henk Resoort
13 oktober 2021