Beoordelingen van Creta Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Hans
25 oktober 2021

Lekker gegeten voor mijn verjaardag. Top assortiment vleeswaren en lekkere salade. Bovendien was de patat super krokant. Bovendien waren de porties aan de grote kant. Onze buiken zitten helemaal vol.

Apk
23 oktober 2021

Quick delivery, great food, thx!!

Anthonio
20 oktober 2021

Veel gyros is heerlijk maar de patat was ver te zoeken. Pita was dit keer redelijk. En de kindermenu bestellen we niet meer.

Wendy van Leeuwen
15 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel en warm bezorgd !

Jamie
14 oktober 2021

Snelle bezorging, ruime porties en heerlijk eten!

Henk Resoort
13 oktober 2021
Archy de Koning
12 oktober 2021
Cassee
11 oktober 2021

Snel en volgens afspraak geleverd. Heerlijk eten en meer dan voldoende zoals je van de Griekse keuken verwacht. Familieschotel voor vier personen is zeker een aanrader. Een mooie afsluiter van onze vakantie op Kreta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
10 oktober 2021

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
8 oktober 2021
Chantal
8 oktober 2021

Heel erg goed gegeten (voor de 3e keer al). Bestelling was er ook nog eens eerder dan verwacht. Alles was eigenlijk goed: de salade, de tzatziki, het gegrilde vlees, en de knapperige patatjes. Nette bezorger. Helemaal blij.

Iris
7 oktober 2021

Op de kapsalon zat geen kaas.. En we hadden warme en koude voorgerechten en dat viel heel erg tegen!

Patrycja
7 oktober 2021
Chantal
4 oktober 2021

Prima eten. Helft van de schotel was zacht van smaak, ander vlees net wat droog. Lekkere salade en veel sausjes erbij. Patat vonden wij wel erg zout. Keurige bezorging, veel sneller dan in de mail stond :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nataliia
3 oktober 2021

Echt lekker! Alles was vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy van Leeuwen
2 oktober 2021

Heerlijk gegeten !

Bas
2 oktober 2021

Op tijd berzorgd en bijzonder lekker eten!

Anthonio
29 september 2021

Het eten was heerlijk en echt de service is ook perfect. Ze hebben een vaste klant erbij.

Ellie Kemper
29 september 2021
Annemarie
27 september 2021

Eten was heerlijk. Iets meer groente ipv zoveel ( overigens heerlijk) vlees. Bezorgtijd zou 19.05 zijn, werd 19.30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
26 september 2021

1 uur 20 min voor bezorging is lang, Maar kwaliteit super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Van Der Meer
26 september 2021

Gisteravond in het restaurant gegeten. Zoooooo lekker. Vandaag laten bezorgen (kinders en kleinkinders kwamen eten) bestelling was snel en zeer goed op temperatuur. Creta is een aanwinst. Olympos is bij ons uit de gratie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V. Mahabir
26 september 2021

Creta is mijn nieuwe go-to restaurant in Hoofddorp centrum om met regelmaat te eten of af te halen. Je wordt begroet met een grote smile en je merkt dat het eten met liefde wordt bereid. Ik ben nogal een ‘gyros’ snob en de kwaliteit die Creta levert is erg goed. Het zijn stevige porties ik eindig de maaltijd altijd met een heel tevreden gevoel. De prijzen zijn heel netjes en een ouzootje erbij net als de goeie ouwe tijd is inbegrepen. De service is erg vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. Kortom, een echte aanrader. Ik ben er waarschijnlijk volgende week weer! :D :D

Joyce
24 september 2021

Super lekker gegeten!! Top service wij komen uit Haarlem en eten was perfect warm smaakvol echt super 😁

Jasperina
24 september 2021

Lekker, ruime portie en ruim op tijd bezorgd. Klasse!

E Meulemans
15 september 2021

Ik ben coach bij Qredits, de bank voor MKB. Ik ben gespecialiseerd in restaurant startup en advies. Mijn bestelling was slordig samengesteld. De pita broodje was slap met een saus die niemand lekker vond. De vlees was zo fijn gesneden dat het zag eruit als leftovers van de vleesbak. Jullie concurrenten in de straat doet hun best om klanten te behouden moet smaakvolle eten. Mijn advies, stoppen.

Reactie van Creta

Dankjewel voor je recensie . U kunt natuurlijk een recensie plaatsen en advies en ons geven en wij nemen alle adviezen en kritiek aan .om kunnen beter te worden voor andere klanten. Maar een advies geven om te stoppen of te beginnen dat is niet uw zaak . En tweede jij kom hier reclame maken voor je bank of kom jij hier een recensie zetten. Ten dere volgens mij namens andere mensen praat jij namens andere concurrenten en als je concurrenten beter vindt .dan kunt u met veel plezier naar de concurrent gaan en daar eten. Dankjewel fijne avond 👍 de eigenaar ....

Stam
9 september 2021

Gyros OK, kip mals maar geen Griekse kenmerken, Bifteki droog en weinig smaak. Patat knapperig en goed gekruid. Pikilia voldoende, bezorging op tijd. Onze keus: voor de pita's (gyros en kip) is Creta uitstekend, voor de specifieke Griekse schotels minder ivm de smaken.

Linda Flohil
5 september 2021

Eindelijk ook in Hoofddorp, daardoor nog lekkerder! Patat knapperig. Vlees heerlijk en warm. Ook nog lekker yoghurt met walnoten en honing als extraatje gekregen. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan Verstege
31 augustus 2021

Super lekker gegeten. Voor 5 personen besteld en met zijn 7-en van gegeten. Eten was goed warm en super vers! Erg goede mix grill met lekker veel salade. Ook lekker verse patat die niet slap is en lekker gekruid. Bezorging was heel snel en ruim voor de geschatte bezorgtijd. Dat is eens een keer wat anders! Aanrader dus!

A
29 augustus 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor u beoordeling

Martijn
29 augustus 2021

Prima eten, een snufje zout op sommige stukken vlees zou niet verkeerd zijn. Verder lekker gegeten.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zullen uw advies goedgebruik dankjewel Team creta, 👍

Jens Hojsgaard
28 augustus 2021

Great service and amazing food. That Taramasalata had me dreaming that I was on a beach in Corfu. Brilliant.

Reactie van Creta

thank you for your review team Crete

Emma
27 augustus 2021

Patat was behoorlijk koud, jammer. Verder was de rest eten goed verpakt met folie. Het was lekker, maar persoonlijk heb ik lekkerder Grieks gegeten.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie. Als u volgende keer bij ons besteld krijgt u voor ons twee patat gratis en sorry dat het koud was blijkbaar was de afstand beetje ver . En over de eten kunt u precies zeggen welke gerecht u niet lekker vinden dan kunnen wij aanpassen en betere smaken onze gerechten geven Dankjewel fijne avond 👍 Team creta

René
27 augustus 2021

Griekse specialiteiten Creta Hoofddorp Concourslaan 8, 2132 DK Hoofddorp Grieks René Elky 2537 punten 11 uur geleden Heerlijk Grieks eten!! Creta mix grill voor 2, zeker voldoende voor 2. Genoeg vlees, diverse sausen, krokante patat (niet van die slappe zooi wat je vaak krijgt bij bezorgen), twee grote pita's, lekkere koolsalade. En lekker Grieks Mythos bier en een fles retina erbij besteld. En pluspunt, ze belden zelf vóór de afgesproken tijd dat het iets later bezorgd zou worden. Niet veel later stonden ze aan de deur! Kortom aanrader! Ik wil zeker nog weer eens bestellen.

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn heel blij mee omdat te lezen dat wij heel goed doen wij gaan altijd en onze best doen en creta Hoofddorp wij zullen ook altijd de beste kwaliteit en de beste service geven Tot snel Groetjes creta Hoofddorp

Robert
23 augustus 2021

Het was niet compleet. Er zat geen friet bij, realiseren wij ons achteraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Goedenavond sorry voor ongemak u kunt de volgende keer met ons contact opnemen dan kunt u voor ons extra patat krijgen gratis fijne avond

John
22 augustus 2021

Lekker eten en een snelle bezorging. Hoop dat het restaurant snel open gaat

Reactie van Creta

Dank u wel voor uw reactie wij gaan alles eraan doen om de restaurant open doen wij zijn op dit moment wel open je kunt bellen en reserveren 0233033501

Manon
17 augustus 2021
Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie fijne avond Team creta

Manon
16 augustus 2021

Kwalijk bezorging en eten : dikke 10 Klantvriendelijk : dikke 10

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw beoordeling wij zijn heel erg blij mee om dat te horen Wij zullen onze best doen om altijd de beste zijn in Hoofddorp Groetjes team creta

Manon
14 augustus 2021

Heerlijk eten super service. Tot de volgende keer

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot het volgende keer Groetjes team creta

Sebastiaan
12 augustus 2021

Wat zeer goed eten snelle levering echt eindelijk een goeie Griek in Hoofddorp creta welkom in Hoofddorp..

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn ook heel blij met Hoofddorp creta is eindelijk ook in Hoofddorp. Groetjes team creta

Andre
11 augustus 2021

Zeer snelle leverimg. Goeie verpakking. Ik zou wat frietkruiden op de patat aanraden, verder lekker authentieke grillsmaak!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie nadat wij hebben uw reactie gelezen . Wij hebben naar uw reactie gelijk actie ondernomen bij de patat wij toevoegen altijd patatkruiden Dankjewel voor de tip 👍👌 Groetjes creta

Denise
7 augustus 2021

Eten kwam op de tijd aangegeven, ontzettend warm en keurig gepresenteerd. Het eten was ontzettend lekker, smaakvol en meer dan genoeg. Wij bestellen snel weer. Bedankt!

Reactie van Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot volgende keer 👍 Groetjes creta

Bert
1 augustus 2021

Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Reactie van Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta

Manon
25 juli 2021

Razendsnel en ontzettend lekker. Tot snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta👍