Avaliações de Creta Hoofddorp

Avaliações recentes

5.0
Paul
3 dezembro 2022

Bezorging was snel. Kwaliteit prima. Maar het is flink aan de prijs! Tzaziki 5.75 voor een klein bakje wat groot genoemd wordt?

S Klaas
29 novembro 2022

Minpuntje was dat wij voor 1 bestelling bewust hadden gevraagd om een extra Griekse salade ipv friet of boord ivm dieetrestricties maar hier niks aan gedaan was. We hadden er alsnog een pita bij gekregen, terwijl deze opmerking zelfs nog op de bon erbij stond. Eten was verder lekker!

MVS
27 novembro 2022

Als vaste klant normaal gesproken erg tevreden maar deze keer viel zwaar tegen. Was besteld met verzoek om 19:45-20:00 uur te bezorgen, werd het 19:25 uur al bezorgd (we hadden niet zomaar die bezorgtijd doorgegeven). Daarnaast was bestelling koud, vlees te doorbakken en ontbrak de kaas op de kapsalon.

Heidi
26 novembro 2022

Het was erg lekker wat we alleen jammer vonden was dat de patat niet warm was dat was jammer

Nikky
25 novembro 2022
Karo
13 novembro 2022

The food is always great here! Tasty, big portions, fresh. Delivery is timely and in a friendly manner. Definitely recommend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
13 novembro 2022

Prijs was met zo’n 40 procent (!) verhoogd en het eten komt vervolgens koud en in aluminium folie bakje aan (voorheen beter en steviger verpakt). De olie van de salade zat door de tzaziki heen door deze verpakking en was niet stevig. Daarnaast duurde de bezorging 2 uur en we hadden al om 10 over 5 besteld. We bestellen hier echt vaak, ook via thuisbezorgd en Uber Eats maar het lijkt wel een compleet ander restaurant dan wat we tot nu toe gewend zijn. Met zo’n forse prijsverhoging hadden we ook wel dezelfde of nog betere kwaliteit verwacht; niet zoveel slechter. Was echt teleurstellend deze keer! Hopelijk doen jullie hier iets mee en hebben jullie iets aan deze review.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yolanda
12 novembro 2022

De pita Gyros was heerlijk! Het portie patat was niet zoveel, had wel royaler gemogen voor 3,25 euro per portie. Bij de gyros had beste nog een apart bakje met knoflooksaus gemogen.

Marc Ruesink
11 novembro 2022

Vlees schotels waren erg lekker, vonden de tapasplank wat tegen vallen. Iets meer broodjes zou al beter zijn geweest.

Marco
5 novembro 2022

gyros erg zout waardoor je de rest van de smaken niet meer proeft

Patricia Isken
3 novembro 2022

35 min voor bezorging, eten was koud en nat. Dan ook nog eens maar 2 stokjes in plaats van 3, en dat met de duurdere bedragen. Ik ben nu echt klant af.

Stam
30 outubro 2022

Nav een vraag werd er snel oo geanticipeerd met een passende vergoeding

Miranda
29 outubro 2022

Er miste een gedeelte van de bestelling en hij kwam laat en koud aan. De smaak was wel goed. De rest van de bestelling werd nageleverd na een telefoontje

Léon kapteijn
22 outubro 2022

Goede kwaliteit en super snelle bezorging

Sandra
21 outubro 2022

Er had meer tzatziki in de pitta gemogen. Verder was het heerlijk. Mag iets warmer.

Miranda
18 outubro 2022

De bestelling geplaatst om 18.45, verwachte bezorgtijd was 19.50 uur. Pas om 20.40 uur konden we eten. Dat is 2 uur nadat k had besteld.

Marjolein
11 outubro 2022

Heerlijk gegeten. Bezorgen duurde lang. Goed geholpen aan de telefoon bij vragen over de bezorging.

Barry
10 outubro 2022

Op zich prima eten, maar dan wel zoals je van een Griek gewend bent. Vlees hoeveelheid is voldoende maar wel gaar 2.0 en dus sommige dingen droger dan het zou moeten. Pita Gyros is echt een aanrader, vlees hiervan was sappig en goed op smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Francis
8 outubro 2022

Was weer heerlijk

JS
7 outubro 2022

Op zich allemaal prima maar kreeg een verkeerde schotel althans ik miste iig een steak. Gebeld en uitgelegd. Er wordt ineens wat onverstaanbaars geschreeuwd en gewoon opgehangen. Ik heb meerdere keren teruggebeld maar niet meer bereikbaar en ook niets meer gehoord. Hele vreemde service

Thomas
20 setembro 2022
Peter Slegtenhorst
17 setembro 2022

Gewoon lekker

M V
11 setembro 2022

Heerlijk gegeten, goed warm en erg ruime porties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

visscher
8 setembro 2022

een uur langer moeten wachten dan de aangegeven tijd en eten was niet warm, nooit weer

Anoniem
30 agosto 2022

Wachttijd was langer dan aangegeven. Eten kwam bijna koud aan en souvlaki was veel te zout en droog.

Linda
29 agosto 2022

We hebben weer genoten van de heerlijke gerechten!

Rikumahu
29 agosto 2022

Alles ok

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
22 agosto 2022

Heerlijk eten en prima bezorgd in Badhoevedorp, top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Francis
21 agosto 2022

Echt erg lekker gegeten. Goed vlees en heerlijke tzatziki.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bartollo Savastano
21 agosto 2022

Lekker gegeten, wederom!

Vincent
14 agosto 2022

Helaas wat minder dan andere keren. Ook hadden we niet alles gekregen van wat we besteld hadden.

Ben
7 agosto 2022

Lekker gegeten moest alleen lang wachten. Zal wel druk geweest zijn. Voor de rest top .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bopes
5 agosto 2022
Fran
4 agosto 2022

Eten was weer heerlijk alleen gaat er iets mis met bezorgen krijg bericht dat het onderweg is en dan duurt het nog 45 minuten voor het er is mischien handig om de bezorg service aan te passen zodat mensen geen verkeerde verwachtingen krijgen.

Denise
1 agosto 2022

Voor een maandagavond duurde de bezorging van een uur best lang. Het was er ook later dan aangegeven. De souvlaki was droog, de gyros was wel erg lekker. Grote hoeveelheid was het wel. Mixed feelings bij deze bestelling

Saskia
1 agosto 2022

Redelijk snelle bezorging, op een zaterdag. Hadden de creta mix-grill schotel, voor 2 pers. Vlees was heerlijk gekruid, en grote porties ook! Salade erbij & heerlijk gekruide knapperige patat (ook veel) Bezorger was vriendelijk. Enige minpuntje; 2 vd 4 vleessoorten was helaas aan de droge kant (souvlaki & bifteki) mag volgende x iets minder lang doorgebakken zijn. Verder genoten! Voor herhaling vatbaar!

Reddingius
30 julho 2022

Super lekker eten , warm , perfecte kwaliteit !

Bert
27 julho 2022
A.J. Marquart
27 julho 2022

Helaas ging het niet helemaal vlekkeloos. Ik kreeg niet het bestelde gerecht en heb contact opgenomen. Het foutje is snel opgelost en het verkeerd bezorgde gerecht mochten we houden. Het juiste gerecht is zeer vlot nageleefd.

Mark Huyskamp
25 julho 2022

Snelle levering. Goede portie en prima kwaliteit.

Fran
25 julho 2022

Eten was erg lekker bezorging was ruim half uur later. Kreeg te horen dat ze te weinig bezorgers hadden. Hoop dat dit beter wordt. Zal zeker nog wel weer bestellen omdat eten erg lekker was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aldo Willebrands
20 julho 2022

Heerlijke gyros en souvlaki ook de pita gyros was prima, niet vet en heerlijk gekruid. Bezorging exact op de door ons gewenste tijd. Top!

Vogelenzang
18 julho 2022

Niet slecht, maar prijs kwaliteit vind ik niet helemaal in verhouding.

Ben
10 julho 2022

Snel bezorgd. En smaakte lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud Zonneveld
10 julho 2022

Heerlijke Griekse grill schotel (x3), goede temperatuur, op tijd bezorgd… kortom voor herhaling vatbaar, al eerder besteld en toen ook prima. Met spaarpunten schijn ik nu opnieuw te beginnen🥴

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
10 julho 2022

Eten was goed heet en lekker. Ook op de aangegeven tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen!

Fam Floriande
8 julho 2022

Kipdijfilet was bijzonder mals en goed gekruid . Niet droog

Wielo
7 julho 2022

De giros was weer erg lekker En warm.ook weer top mannen

Fam.
6 julho 2022

Héérlijk gegeten! Patat was vers gebakken en de gyros en snacks waren ook lekker.

ger
4 julho 2022

prima eten en op tijd bezorgd, wel wat dure bezorgkosten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dpg
1 julho 2022
Sandra
23 junho 2022

De souvlaki was iets aan de droge kant. Verder alles heerlijk

Hilde Van Brecht
20 junho 2022

Ik bestel hier regelmatig. Kwaliteit is constant en heel goed. Vers, pita of friet is altijd vers en knapperig. Favoriet.

Jenneke
19 junho 2022

Heerlijke Griekse mixed grill! Op tijd bezorgd, alles aanwezig. Gaan we vaker doen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Holtkamp
15 junho 2022

Prima portie lekker groot

Maureen
12 junho 2022

Heerlijk, wij wanen ons altijd even op Kreta!

Hans Ligterink
11 junho 2022

Snelle levering, goed verzorgd, altijd warm, heerlijke schotels en pita broodjes. Royale porties. Reden voor ons om hier te bestellen.

Barry van Doorn
9 junho 2022

3 kwartier telaat voor de 2e keer

robert
9 junho 2022

Zoals altijd lekkere gyros. Ditmaal veel extra tzatziki besteld. Echter werd er i.p.v tzatziki knoflooksaus geleverd. Na hierover contact opgenomen te hebben duurde het echter 30 minuten voordat de gewenste saus werd geleverd. De bezorger was druk. De verassing was wel dat bij de nalevering heel veel saus en heel veel extra vlees werd gebracht. (dus vanavond nogmaals gyros) Uiteindelijk goed opgelost en nog steeds een tevreden klant.

Aldo Willebrands
7 junho 2022
Milco Numan
6 junho 2022

De porties zijn groot en het eten wordt goed verpakt, zodat het nog mooi op temperatuur is wanneer je thuiskomt. Prima gegeten!

Glenn de Groot
5 junho 2022

Helaas geen friet in de pita's? Bij de 1e bestelling wel, daarna niet meer. Jammer Verder wel weer goed!!

Heike
30 maio 2022

Prima en lekker eten! Op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niek
26 maio 2022

Om 16 uur besteld om 1723 gebeld dat het binnen 15 minuten geleverd word. (Oorspronkelijke tijd 17 uur) en uiteindelijk om 1815 geleverd. Bezorger kon het huis ook niet vinden. Telefonisch werd er verteld dat er een extra voorgerecht geleverd zou worden als excuus wat er dus ook niet bij zat. Al met al een erg slechte ervaring.

Margreet Bokhorst
22 maio 2022

Het eten was erg lekker. Het werd wel een beetje vroeg bezorgd, de tafel was nog niet eens gedekt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JS
22 maio 2022

Weinig op aan te merken. Mooi op tijd. Had wel iets meer groente en patatjes mogen zijn of doe er sowieso ook een pitabroodje bij. Verder prima en lekker gegeten

Marion
19 maio 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles top en bezorging op de minuut op tijd.

Aldo Willebrands
15 maio 2022

Snelle bezorging, eten zit allemaal goed verpakt is smaakvol en van goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Remmé
15 maio 2022

Bezorging precies op tijd. Hoeveelheid zeer goed (veel), kwaliteit eten redelijk tot goed, minpunt(je): het eten was niet echt heet, tussen lauw en warm, daardoor was de satésaus bij de kipsaté wat dik en plakkerig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Syl
14 maio 2022

Heerlijk gegeten en alles was ook nog lekker warm ;-))

Paul
9 maio 2022

Heerlijke mixed grill, mals en warm. Bezorging was op tijd (zondag Moederdag). We bestellen wel vaker, maar deze keer was het eten goed warm en op tijd. Ga zo door team Creta!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roberto Ebbenhorst
27 abril 2022

Was heerlijk eten! Zeer vriendelijke mensen.

Anthonio
25 abril 2022

Kreeg 1 persoon patat terwijl er 2 besteld waren. En dat het duurder is geworden maar ook gelijk minder krijgt. Is wel echt belachelijk. Dus bestel helaas niet snel meer bin creta. Door de prijzen praijzen zichzelf uit de markt. Want zo gaat niemand meer eten bestellen.

Reacção a Creta

Goede avond, Je hebt patat voor een persoon besteld en dit ook gekregen. Als u ons via whatsapp een berichtje stuurt sturen wij nog een foto met de bon waarop uw gegevens en uw bestelling staat. De prijzen zijn zowel in alle groothandels in heel Nederland omhoog gegaan evenals de benzine prijzen, producten en bezorgkosten. Als je de prijzen te hoog vind moet je inderdaad niet hier eten bestellen. Wij wensen jou alsnog een fijne avond. Groetjes, Team Creta

Anoniem
24 abril 2022

Stop service

de Jong
22 abril 2022
Maud
18 abril 2022

Eerste kennismaking, smaakt naar meer ..

Reacção a Creta

Goede avond, Bedankt voor jouw reply! Wij hopen je de volgende weer te begroeten en uiteraard krijg je hier wat lekkers te drinken bij. Fijne avond! Groetjes, Team Creta

Denise
17 abril 2022
Ronald
16 abril 2022

Wederom heerlijk eten

Vasilakos
12 abril 2022
Familie Taverne
12 abril 2022

Wat een heerlijk gerechten. Het vlees is zalig, goed gekruid, de porties heel redelijk en we hebben genoten!

Patricia Brouwer-Isken
8 abril 2022

Gewoon goed en weer smakelijk.

Reisig
7 abril 2022
Maurien Van Der Meij
3 abril 2022

Alles is heerlijk, vlees van de grill, verse producten, authentieke smaak.

Heidi van der Linden
2 abril 2022
duijvelshoff
31 março 2022

Kip was beetjr verbrand

Ruud
29 março 2022

Bezorging op tijd ( dinsdag) eten, schotel 2 personen) goed warm, salade prima en veel patat

H. Jansen
20 março 2022

Snel bezorgd, duidelijke tijdsindicatie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wielo
14 março 2022

Was weer een topper het eten Giros met friet en spareribs zoet 👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
13 março 2022

Lekker eten en goed warm bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

I. Voormeulen
13 março 2022

heerlijk gegeten aanrader

A
10 março 2022
Beers
7 março 2022

Het eten is altijd lekker bij restaurant Creta. Alleen jammer dat het eten niet meer zo warm was bij aankomst. Ik vermoed een dubbele bestelling waardoor onze bestelling als 2e werd bezorgd.

Alles was lekker. Echt heel erg lekker gyros Pita en kinderbox gyros. Een aanrader!
6 março 2022
De Graaf
27 fevereiro 2022

Voor de derde keer heerlijk gegeten. Kwaliteit is top en het wordt goed warm bezorgd. Het is jammer dat we dit keer 2 uur moesten wachten op ons eten, daar waar de bezorgtijd normaal een uur is. Maar het eten hier blijft een aanrader !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ivo simon
27 fevereiro 2022

Helaas was de hoeveelheid friet die we gekregen hebben niet voldoende voor 4 personen maar maximaal 3. Voor de rest was de smaak zoals altijd goed.

Jan Vermeijs
26 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging liet lang op zich wachten, ruim 1,5 uur.

Linda F
24 fevereiro 2022

De kipfilets waren weer heerlijk, het andere vlees was voor het eerst vrij droog.

Henkie
21 fevereiro 2022

Snelle bezorging en alles nog goed warm. Lekker gegeten 👍

Edwin
20 fevereiro 2022

Eerste keer hier besteld, was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Bezorging was goed op tijd.

Ronald
17 fevereiro 2022

Goede kwaliteit en lekker eten. Bezorging is relatief snel.

Ton Daudeij
14 fevereiro 2022

Heerlijk eten Was iets later dan gepland maar werd keurig gebeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeremy
13 fevereiro 2022

Was weer erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
13 fevereiro 2022

Heerlijk eten, lekker warm en keurig op tijd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie
13 fevereiro 2022

Echt lekker en meer dan genoeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline van der boon
13 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk, op tijd bezorgd goed warm eten en echte griekse smaak.top

Ron van de Kletersteeg
13 fevereiro 2022

Uitstekend eten en goede prijzen en service.

Debby Molenaar
10 fevereiro 2022

Heerlijk eten. Makkelijk te bestellen via de website.

M
9 fevereiro 2022

Snel geleverd. Patat niet slap. Vriendelijke bezorger. Zou wel handig zijn als uit de website ook nog blijkt dat het een restaurant is. Nu geeft de website alleen maar de indruk dat Creta alleen maar afhaal is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
8 fevereiro 2022
Rob
5 fevereiro 2022

Ik kan blijven schrijven maar na jaren bestellen bij Creta Aalsmeer wat super was nu naar Creta Hoofddorp en ook dat is super

Elise
5 fevereiro 2022

We hadden extra tzatziki en knoflooksaus besteld en betaald maar niet gekregen. Gevraagd om patat zonder zout, werd geleverd met. Eten was goed maar dit was wel erg slordig.

BLUMY
4 fevereiro 2022

Lekker eten. Op tijd bezorgd. We bestellen vaak.

Hans
29 janeiro 2022

Ruim aanbod op overzichtelijke site. Smakelijk eten en goede hoeveelheid.

Fish M
29 janeiro 2022

Sinds de opening ben ik (bijna) wekelijks bij Creta te vinden. Ik verheug me op de vrijdag want dan kan ik m’n favoriete Kapsalon halen. Ik ben ondanks de lockdown extra naar de vrijdag gaan uitkijken want ook mochten we niks, het eten op vrijdag maakt heel veel goed. Het is fijn dat alles weer een beetje open mag want dan kan ik een keer bij de heren aan tafel aanschuiven.

Maart
29 janeiro 2022
Linda
29 janeiro 2022
Dirk Jan Bak
27 janeiro 2022

Kan beter op tijd bezorgen, eten is heerlijk

Ron van de Kletersteeg
23 janeiro 2022

Uitstekend eten, goede service en v vriendelijk personeel.

Francis
22 janeiro 2022
Anthonio
21 janeiro 2022

Frikandel smaakte vies en patat was heel zout. Kipnugets prima en patatgyros goed en pita gyros ook goed. Maar de frikandel hebben we weg gegooid. En de kinder menu patat is half opgeten om dat het echt veelste zout was. Maar de gyros gebeuren is super en een aanrader.

Dimitra
21 janeiro 2022

uitmuntend

Sandra
20 janeiro 2022

Al meerdere keren besteld en altijd heerlijk gegeten!

miamihja
17 janeiro 2022

Uitstekende kwaliteit van alle gerechten, een uitstekende service van de employees van Creta Hoofddorp en alles werd warm klaargemaakt en wel in mijn bijzijn in tassen gedaan. Ook nog 2 flesjes Ouzo erbij gekregen. Creta Hoofddorp is een Topper, waar ik zeker nog een zal bestellen

Reacção a Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Daniel
17 janeiro 2022

Super lekker👍🏻🙃

Reacção a Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Bart
16 janeiro 2022
Annelies
16 janeiro 2022

Was lekker. Eten goed warm en op tijd bezorgd.

Reacção a Creta

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u genoten heeft . Wij hopen u snel weer terug te zien! groet, Team Creta hoofddorp

Rien
16 janeiro 2022

Geweldig weer, snelle vriendelijke bezorging maar ook weer super van smaak, heet bezorgd en ruim voldoende, toppers deze heren en dames !!

C. Van Dijken Kleijwegt
14 janeiro 2022

Eten was verzorgd, lekker en belangrijk: WARM. Bezorger correct.

Maarten
13 janeiro 2022

Lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Schutte
12 janeiro 2022

Jammer dat er bij de pikilia geen warme hapjes bij zitten zoals gehaktballetjes in saus of gebakken fetakaas. Daardoor dit voorgerecht niet gekozen. Verder bestelden wij 6 extra tzatziki saus en kregen we 6 keer rode saus..,

René Buitelaar
11 janeiro 2022

Heerlijk eten en goed warm verpakt opgehaald, thuis dus ook nog warm. Vriendelijke bediening en op tijd met bestelling klaarzetten. Echt super mannen ga zo door, kan niet wachten tot het terras op mag.

Martijn Langeveld
10 janeiro 2022
Patrick Divendal
8 janeiro 2022

Super lekker, keurig op tijd! Echt aan te raden voor iedereen!

Jacqueline van der boon
8 janeiro 2022

Heerlijk eten,super warm bezorgd. Hier blijf ik wel bestellen. Aanrader voor goed Grieks eten

Trudie Dodemont
8 janeiro 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. Wij zouden alleen de volgende keer een 2e sausje erbij bestellen. Vlotte vriendelijke bezorging.

Anne
5 janeiro 2022

Heerlijk gegrild vlees en goede bijgerechten. Vlees is heerlijk sappig, mals en absoluut niet droog. Was de tweede keer dat we bestelden bij Creta en we gaan dag vaker doen.

Daudeij
3 janeiro 2022

Bezorging kan wat beter, bijna 45 min te laat. Wel prima gecompenseerd. Het eten was heerlijk, was het wachten waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
1 janeiro 2021
W. Schoo
31 dezembro 2021
Reisig
29 dezembro 2021
Paris
29 dezembro 2021

Bestelling kwam keurig op tijd ,maaltijden waren goed verpakt en het smaakte heerlijk!

Leon van Elk
28 dezembro 2021

Het was weer heerlijk. Prima kwaliteit, goed warm en op tijd bezorgd

Jur Noomen
26 dezembro 2021

Vreindelijk personeel, top gegeten!

Petra
26 dezembro 2021

Lekker gekruid, warm en vers. Leuke extra traktatie ivm kerst

Markus
26 dezembro 2021

Bestelling was heerlijk en super vriendelijk

Irene
25 dezembro 2021

Eerste kerstdag: Het eten was heerlijk, vlees heel mals, lekkere salades en een heerlijk toetje Een aanrader.

Natasja
25 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Kerstmenu vooraf besteld, netjes gebeld vooraf om te verifiëren of alles klopt. Stipt op tijd bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Milco Numan
25 dezembro 2021

Eten was redelijk qua smaak, maar helaas al 20 minuten onderweg en dus niet heel warm meer: zonde.

Reisig
24 dezembro 2021

Echt iedere keer weer heerlijk, echt een aanrader!

Alfred
24 dezembro 2021

Eerste keer besteld en helemaal dikke prima. Lekker, warm en op tijd!! Bedankt!

Ineke
24 dezembro 2021

Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Door de goede verpakking bleef het eten op temperatuur en konden we het warm opdienen. Voor herhaling vatbaar!

An Oniem
24 dezembro 2021
Marinka
21 dezembro 2021

Heerlijk gegeten veels te veel haha dus morgen eten we weer Grieks

Evert
19 dezembro 2021

Heerlijk gegeten en ongeveer tien minuten eerder dan verwacht bezorgd. Alles lekker warm. Bedankt:)

Hannie Loosman
15 dezembro 2021

Was goed warm, snel en lekker!!

Kees
13 dezembro 2021

Lekker authentiek Grieks. Vooral zo doorgaan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniëlle
12 dezembro 2021

Zalig eten, geen supermarktpita's maar lekker zacht&warm flatbread, telkens bezorgd binnen de aangegeven tijd. Wij zijn niet zulke thuisbezorgd klantjes maar dit is echt een aanrader. ga zo door!

Rene
9 dezembro 2021

Netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Het eten was weer heerlijk. We hebben al meerdere keren besteld heel tevreden .

Guido van der Meer
7 dezembro 2021
Yolanda Janssen
6 dezembro 2021

Wat een heerlijke schotels maken jullie! Lekkere knapperige patat en de tzatziki is echt de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd. We bestellen zeker vaker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam
6 dezembro 2021

Smaakvolle gyros . Als het in plakjes gesneden was nog beter . Jammer van de friet in dezelfde bak als gyros . Zacht en zompig geworden . Beter dan de friet skippen of apart in open zakje meegeven . Sauzen hadden meer grote porties gemogen. Voor herhaling vatbaar .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
4 dezembro 2021

Het vlees was heerlijk maar de patat was koud en slap.

Xander
4 dezembro 2021

Gewoon weer heerlijk gegeten thanks

Patrycja
3 dezembro 2021

Altijd lekker

S
3 dezembro 2021
Fam flojy
2 dezembro 2021

Weer superlekker

Gen
1 dezembro 2021

Het eten was weer top zoals we ook van Aalsmeer gewend waren! 1 ding uit de bestelling was vergeten. We probeerde jullie te bellen maar het is een ongeldig nummer helaas.

DBD-Express
29 novembro 2021

Wij hadden al een poos geen Grieks meer gegeten, en kwam middels de goede recenties via TripAdvisor uit bij Creta gevestigd te Hoofddorp. De website steekt goed in elkaar en is daarom door de keuze, overzichtelijkheid/(professionaliteit) èn nog eens 5% korting te geven bij online afhaal-bestellingen te plaatsen via hun eigen website, vanaf het eerste moment aantrekkelijk. Eenmaal daar aan aangekomen (ze belde mij tijdens het inparkeren vóór hun filiaal om te vragen wat de verwachte aankomsttijd was, zodat de bestelling warm en vers de deur uitgaat), was (vermoedelijk) de eigenaar een hele sympathieke aardige man. Er was een kleine onduidelijkheid over de selectiemogelijkheid van 3 sauzen bij de mixed grill schotel. Zonder te aarzelen, pakt hij onze favoriete sauzen na de navraag mbt onze gewenste saus, gaf hij nog eens extra! Ook na een praatje en een keer gelachen te hebben kregen wij beide nog een miniatuur Ouzo flesje! Geen idee hoe zij de Griekse Pita's bereiden, maar w

Shivkumar
28 novembro 2021

Bezorging duurt 1.5 uur en dus eten was niet warm genoeg. Smaak was oké, niks speciaal, pita brood was al koud. Prijzig voor wat je krijgt

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Willeke
27 novembro 2021

Heerlijk eten perfecte bezorging op tijd, aanrader !

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Heerlijk weer !
26 novembro 2021

Was weer TOP. Heerlijk eten en snel bezorgd

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Julie
25 novembro 2021

Heerlijke pita gyros en kip! Vriendelijke bezorging en heel netjes op tijd.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Bert
24 novembro 2021

Lekker !

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rose Roelofsen
24 novembro 2021

Op tijd bezorgd, goed verpakt en heerlijk gegeten. De saus op de kipfilet had voor ons niet gehoeven (voegde niets toe).

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ben
22 novembro 2021

Eten lekker warm en op de door gegeven tijd bezorgd. Top ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Aarts
19 novembro 2021

Zag er niet alleen lekker uit, het was t ook

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patrick
15 novembro 2021

Het was heerlijk en ruim voldoende, tot een volgende keer

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Yvonne
14 novembro 2021

Heerlijk !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Rien
13 novembro 2021

Weer heerlijk!! Bedankt voor de attentie👍

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Baukje Abbenhuis
8 novembro 2021

Het eten heerlijk, warm en snel bezorgd

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Chantal
6 novembro 2021

Wederom heerlijk gegeten! Alles goed warm, heerlijk mals en optijd geleverd. We hebben genoten!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Jeroen
4 novembro 2021

Lekker eten, precies genoeg. Exact op tijd en nog lekker warm!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Patricia
3 novembro 2021

Bijna wekelijks bestellen we, en altijd goed heet en op smaak. Vandaag viel het tegen, alles lauw en weinig smaak.

Peter
3 novembro 2021

Op tijd, warm en lekker, aanrader! Servetje en bestek zou fijn zijn als je op hotel bezorgd.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Marta
1 novembro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Henk Resoort
1 novembro 2021

Er ontbraken sausen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies.

manuela schuman
1 novembro 2021

Ik had al gelijk een recensie geschreven. 👌🏻Heeeeeerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensies

Ellen
31 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensi

Ellie Kemper
31 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Daniëlle
30 outubro 2021

Eten was op zich oké, maar 100 min op je eten wachten terwijl er eerst een uur staat kan eigenlijk niet. Waarom moet ik zelf een half uur na de bevestiging dat mijn eten eraan komt bellen waar het blijft? Jammer.

Reacção a Creta

Goedendag wij geven altijd door als je druk is een uur 115 en als je rustig binnen half uur is bij u gisteren was gigantisch druk dus wij hebben een uur en kwartier aangegeven aan de klant en het is heel normaal als je gaat bellen waar is mijn eten u het eten besteld en nu belt naar ons om te weten wanneer u eten komt dat is heel normaal u eten komt helemaal warm niet koud aan en volgende keer als je toch niet wil lang wachten kunnen gewoon naar de restaurant komen en afhalen.

Ellen
30 outubro 2021

Gisteren voor de eerste keer Grieks eten besteld bij Creta. Het werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en alles was nog goed op temperatuur. Zelfs de patat was nog heerlijk warm en niet slap. Wij hebben echt gesmuld. Alles was even lekker. Wij gaan hier vast en zeker vaker bestellen!

Reacção a Creta

Heel erg bedankt voor uw beoordeling

Dennis
29 outubro 2021

Altijd genieten

Reacção a Creta

Dankjewel

Boudewijn
29 outubro 2021

Super goed gegeten, warm en lekker!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Hans
25 outubro 2021

Lekker gegeten voor mijn verjaardag. Top assortiment vleeswaren en lekkere salade. Bovendien was de patat super krokant. Bovendien waren de porties aan de grote kant. Onze buiken zitten helemaal vol.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Apk
23 outubro 2021

Quick delivery, great food, thx!!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anthonio
20 outubro 2021

Veel gyros is heerlijk maar de patat was ver te zoeken. Pita was dit keer redelijk. En de kindermenu bestellen we niet meer.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie. Het kan zijn de afstand tussen ons en tussen jullie heel ver weg was daardoor die patat is niet zo krokant gebleven

Wendy van Leeuwen
15 outubro 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel en warm bezorgd !

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Jamie
14 outubro 2021

Snelle bezorging, ruime porties en heerlijk eten!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Henk Resoort
13 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Archy de Koning
12 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Cassee
11 outubro 2021

Snel en volgens afspraak geleverd. Heerlijk eten en meer dan voldoende zoals je van de Griekse keuken verwacht. Familieschotel voor vier personen is zeker een aanrader. Een mooie afsluiter van onze vakantie op Kreta!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Linda
10 outubro 2021

Heel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Astrid
8 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Chantal
8 outubro 2021

Heel erg goed gegeten (voor de 3e keer al). Bestelling was er ook nog eens eerder dan verwacht. Alles was eigenlijk goed: de salade, de tzatziki, het gegrilde vlees, en de knapperige patatjes. Nette bezorger. Helemaal blij.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie Wij zijn heel blij om dat te horen wij zullen altijd in onze kwaliteit hooghouden

Iris
7 outubro 2021

Op de kapsalon zat geen kaas.. En we hadden warme en koude voorgerechten en dat viel heel erg tegen!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie Sorry van ongemerkt doen jongens dachten dat patat gyros was omdat patat zonder kaas is als u had direct gebeld had u voor ons nieuwe gekregen

Patrycja
7 outubro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Chantal
4 outubro 2021

Prima eten. Helft van de schotel was zacht van smaak, ander vlees net wat droog. Lekkere salade en veel sausjes erbij. Patat vonden wij wel erg zout. Keurige bezorging, veel sneller dan in de mail stond :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Nataliia
3 outubro 2021

Echt lekker! Alles was vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Wendy van Leeuwen
2 outubro 2021

Heerlijk gegeten !

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Bas
2 outubro 2021

Op tijd berzorgd en bijzonder lekker eten!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anthonio
29 setembro 2021

Het eten was heerlijk en echt de service is ook perfect. Ze hebben een vaste klant erbij.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie Altijd welkom als vaste klant wij zullen u voor altijd behouden

Ellie Kemper
29 setembro 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Annemarie
27 setembro 2021

Eten was heerlijk. Iets meer groente ipv zoveel ( overigens heerlijk) vlees. Bezorgtijd zou 19.05 zijn, werd 19.30.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Petra
26 setembro 2021

1 uur 20 min voor bezorging is lang, Maar kwaliteit super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Anja Van Der Meer
26 setembro 2021

Gisteravond in het restaurant gegeten. Zoooooo lekker. Vandaag laten bezorgen (kinders en kleinkinders kwamen eten) bestelling was snel en zeer goed op temperatuur. Creta is een aanwinst. Olympos is bij ons uit de gratie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie 👍👍

V. Mahabir
26 setembro 2021

Creta is mijn nieuwe go-to restaurant in Hoofddorp centrum om met regelmaat te eten of af te halen. Je wordt begroet met een grote smile en je merkt dat het eten met liefde wordt bereid. Ik ben nogal een ‘gyros’ snob en de kwaliteit die Creta levert is erg goed. Het zijn stevige porties ik eindig de maaltijd altijd met een heel tevreden gevoel. De prijzen zijn heel netjes en een ouzootje erbij net als de goeie ouwe tijd is inbegrepen. De service is erg vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. Kortom, een echte aanrader. Ik ben er waarschijnlijk volgende week weer! :D :D

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie👍👍

Joyce
24 setembro 2021

Super lekker gegeten!! Top service wij komen uit Haarlem en eten was perfect warm smaakvol echt super 😁

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie Wij zorgen ook in Haarlem en wij zullen altijd warm naar jullie sturen

Jasperina
24 setembro 2021

Lekker, ruime portie en ruim op tijd bezorgd. Klasse!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

E Meulemans
15 setembro 2021

Ik ben coach bij Qredits, de bank voor MKB. Ik ben gespecialiseerd in restaurant startup en advies. Mijn bestelling was slordig samengesteld. De pita broodje was slap met een saus die niemand lekker vond. De vlees was zo fijn gesneden dat het zag eruit als leftovers van de vleesbak. Jullie concurrenten in de straat doet hun best om klanten te behouden moet smaakvolle eten. Mijn advies, stoppen.

Reacção a Creta

Dankjewel voor je recensie . U kunt natuurlijk een recensie plaatsen en advies en ons geven en wij nemen alle adviezen en kritiek aan .om kunnen beter te worden voor andere klanten. Maar een advies geven om te stoppen of te beginnen dat is niet uw zaak . En tweede jij kom hier reclame maken voor je bank of kom jij hier een recensie zetten. Ten dere volgens mij namens andere mensen praat jij namens andere concurrenten en als je concurrenten beter vindt .dan kunt u met veel plezier naar de concurrent gaan en daar eten. Dankjewel fijne avond 👍 de eigenaar ....

Stam
9 setembro 2021

Gyros OK, kip mals maar geen Griekse kenmerken, Bifteki droog en weinig smaak. Patat knapperig en goed gekruid. Pikilia voldoende, bezorging op tijd. Onze keus: voor de pita's (gyros en kip) is Creta uitstekend, voor de specifieke Griekse schotels minder ivm de smaken.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Linda Flohil
5 setembro 2021

Eindelijk ook in Hoofddorp, daardoor nog lekkerder! Patat knapperig. Vlees heerlijk en warm. Ook nog lekker yoghurt met walnoten en honing als extraatje gekregen. Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

Stefan Verstege
31 agosto 2021

Super lekker gegeten. Voor 5 personen besteld en met zijn 7-en van gegeten. Eten was goed warm en super vers! Erg goede mix grill met lekker veel salade. Ook lekker verse patat die niet slap is en lekker gekruid. Bezorging was heel snel en ruim voor de geschatte bezorgtijd. Dat is eens een keer wat anders! Aanrader dus!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw recensie

A
29 agosto 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor u beoordeling

Martijn
29 agosto 2021

Prima eten, een snufje zout op sommige stukken vlees zou niet verkeerd zijn. Verder lekker gegeten.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zullen uw advies goedgebruik dankjewel Team creta, 👍

Jens Hojsgaard
28 agosto 2021

Great service and amazing food. That Taramasalata had me dreaming that I was on a beach in Corfu. Brilliant.

Reacção a Creta

thank you for your review team Crete

Emma
27 agosto 2021

Patat was behoorlijk koud, jammer. Verder was de rest eten goed verpakt met folie. Het was lekker, maar persoonlijk heb ik lekkerder Grieks gegeten.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie. Als u volgende keer bij ons besteld krijgt u voor ons twee patat gratis en sorry dat het koud was blijkbaar was de afstand beetje ver . En over de eten kunt u precies zeggen welke gerecht u niet lekker vinden dan kunnen wij aanpassen en betere smaken onze gerechten geven Dankjewel fijne avond 👍 Team creta

René
27 agosto 2021

Griekse specialiteiten Creta Hoofddorp Concourslaan 8, 2132 DK Hoofddorp Grieks René Elky 2537 punten 11 uur geleden Heerlijk Grieks eten!! Creta mix grill voor 2, zeker voldoende voor 2. Genoeg vlees, diverse sausen, krokante patat (niet van die slappe zooi wat je vaak krijgt bij bezorgen), twee grote pita's, lekkere koolsalade. En lekker Grieks Mythos bier en een fles retina erbij besteld. En pluspunt, ze belden zelf vóór de afgesproken tijd dat het iets later bezorgd zou worden. Niet veel later stonden ze aan de deur! Kortom aanrader! Ik wil zeker nog weer eens bestellen.

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn heel blij mee omdat te lezen dat wij heel goed doen wij gaan altijd en onze best doen en creta Hoofddorp wij zullen ook altijd de beste kwaliteit en de beste service geven Tot snel Groetjes creta Hoofddorp

Robert
23 agosto 2021

Het was niet compleet. Er zat geen friet bij, realiseren wij ons achteraf.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta

Goedenavond sorry voor ongemak u kunt de volgende keer met ons contact opnemen dan kunt u voor ons extra patat krijgen gratis fijne avond

John
22 agosto 2021

Lekker eten en een snelle bezorging. Hoop dat het restaurant snel open gaat

Reacção a Creta

Dank u wel voor uw reactie wij gaan alles eraan doen om de restaurant open doen wij zijn op dit moment wel open je kunt bellen en reserveren 0233033501

Manon
17 agosto 2021
Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie fijne avond Team creta

Manon
16 agosto 2021

Kwalijk bezorging en eten : dikke 10 Klantvriendelijk : dikke 10

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw beoordeling wij zijn heel erg blij mee om dat te horen Wij zullen onze best doen om altijd de beste zijn in Hoofddorp Groetjes team creta

Manon
14 agosto 2021

Heerlijk eten super service. Tot de volgende keer

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot het volgende keer Groetjes team creta

Sebastiaan
12 agosto 2021

Wat zeer goed eten snelle levering echt eindelijk een goeie Griek in Hoofddorp creta welkom in Hoofddorp..

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie wij zijn ook heel blij met Hoofddorp creta is eindelijk ook in Hoofddorp. Groetjes team creta

Andre
11 agosto 2021

Zeer snelle leverimg. Goeie verpakking. Ik zou wat frietkruiden op de patat aanraden, verder lekker authentieke grillsmaak!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie nadat wij hebben uw reactie gelezen . Wij hebben naar uw reactie gelijk actie ondernomen bij de patat wij toevoegen altijd patatkruiden Dankjewel voor de tip 👍👌 Groetjes creta

Denise
7 agosto 2021

Eten kwam op de tijd aangegeven, ontzettend warm en keurig gepresenteerd. Het eten was ontzettend lekker, smaakvol en meer dan genoeg. Wij bestellen snel weer. Bedankt!

Reacção a Creta

Dankjewel voor uw reactie en tot volgende keer 👍 Groetjes creta

Bert
1 agosto 2021

Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Reacção a Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta

Manon
25 julho 2021

Razendsnel en ontzettend lekker. Tot snel weer

Reacção a Creta

Dankjewel voor je beoordeling wij zullen onze best doen om altijd de beste kwaliteit leveren en snel mogelijk sturen naar klanten Team creta👍